Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Asiakkaat kiittelevät www.markinst.fi -sivuston koulutusneuvonta-chattia

Aikuiskoulutus harppasi modernin askelen lähemmäs asiakkaita, kun Markkinointi-instituutin www.markinst.fi -sivustolla avattiin koulutusneuvonta-chat kesäkuussa. Chat on koulutusalan palveluntarjoajien verkkosivustoilla ainoa laatuaan.

”Haluamme auttaa asiakkaitamme juuri silloin, kun he ovat meidän palveluidemme parissa. Kun asiakkaan on helppo ottaa yhteyttä ja hän saa nopeasti asiantuntevaa apua, hänen on helpompi valita itselleen sopivin koulutusratkaisu”, perustelee Katja Repo, Markkinointi-instituutin kaupallistamisen ja viestinnän johtaja.

”Koulutuksen ostaminen ei ole suoraviivainen päätös. Valintatilanteessa puntaroidaan vähintäänkin opiskelijan omat tavoitteet, työnantajan tavoitteet, koulutuksen sisältö, alkamisajankohta ja rahoitus. Meidän tehtävämme on asiantuntijoina auttaa siinä”, Repo sano.

Kysymyksiä työn ohessa opiskelusta

Koulutusneuvonta-chatissa asiakkaat kysyvät mm., mikä koulutus heille sopisi, miten kouluttautuminen onnistuu parhaiten työn ohessa ja millaisiin tehtäviin koulutukset valmistavat.

Markkinointi-instituutin asiakaspalvelijat tuntevat Markkinointi-instituutin tuotteiden lisäksi aikuiskoulutuksen ja työn ohessa opiskelun asioita. Jos he eivät osaa vastata kysymykseen, he ohjaavat asiakkaan oikean henkilön pakeille Markkinointi-instituutissa.

Henkilökohtainen palvelu nostaa tipan linssiin

Chat on avoinna arkisin klo 9 - 16. Asiakkaat ovat pitäneet erityisesti chatin helppoudesta, nopeudesta ja henkilökohtaisesta palvelusta.

”Tämä on erittäin hyvä kanava informoida uusia opiskelijoita henkilökohtaisesti! Yllätyin positiivisesti.”

”Harvemmin saa näin nopeaa ja hyvää palvelua.”

”Koin äsken uskomattoman asiakaspalvelutilanteen. Menin teidän nettisivuille ja melkein heti oli koulutusneuvoja on-line chatissa kysymässä miten voi auttaa. Melkein tuli tippa linssiin. Niin hyvää palvelua oli.”

Asiakkaat kiittelevät www.markinst.fi -sivuston koulutusneuvonta-chattia