Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Markkinointi-instituutin toimitusjohtajaksi nimitettiin Toni Berkowits

Markkinointi-instituutin toimitusjohtajaksi nimitettiin DI, MBA Toni Berkowits 1.8.2013. Hän on aiemmin toiminut Markkinointi-instituutin myynti- ja asiakkuusjohtajana.

Toimitusjohtajan tehtävässä Toni Berkowits jatkaa Markkinointi-instituutin Tunnistettava muutos -asiakaslupauksen kehittämistä ja toteuttamista. Markkinointi-instituutin palveluiden tavoitteena on muuttaa merkityksellisellä tavalla yritysten liiketoimintaa ja yksilöiden työn tekemisen tapaa.

Berkowitsin mukaan Markkinointi-instituutti uudistuu nyt entistä nopeammin. ”Muutoksemme näkyy uusina asiakasratkaisuina sekä tavassa, jolla työskentelemme asiakkaiden kanssa. Tulemme tuomaan sekä omaan että asiakkaidemme arkeen moderneja työkaluja, joilla vauhditamme liiketoiminnan tuloksia. Koska brändimme on vahva, nyt on otollinen aika tälle kehitysaskeleelle ja irtiotolle kilpailijoista”, Berkowits sanoo. 

”Markkinointi-instituutin vahvuuksia ovat kautta 80-vuotisen historian olleet ajanmukaiset ja työelämän tarpeista lähtöisin olevat metodit”, sanoo Markkinointi-instituutin kannatusyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Heikki Ropponen. ”Alan kapinallinen jatkaa ammatillisen koulutuksen kehittämistä työelämän ytimessä uuden nuoren toimitusjohtajan luotsaamana. Toni Berkowits kykenee asettumaan poikkeuksellisella taidolla asiakkaan asemaan ja analysoimaan yhdessä asiakkaan kanssa tämän tarpeita. Arvostamme lisäksi hänen vahvaa myynnillistä otettaan sekä tahtoa ja kykyä jatkaa koulutusalan uudistamista”, Ropponen perustelee.

Berkowits siirtyi toimitusjohtajaksi Markkinointi-instituutin myynti- ja asiakkuusjohtajan tehtävästä. Sitä ennen hän on toiminut kansainvälisen logistiikkayhtiön myynnistä, markkinoinnista ja koulutuksesta vastaavana johtajana sekä valmennus- ja konsultointiyhtiössä partnerina, myyntitiimin vetäjänä ja valmennuskonsulttina. Berkowits on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri ja MBA.  

Yhteydenotot:
Toni Berkowits, toni.berkowits@markinst.fi, p. 050 347 4734

Markkinointi-instituutin toimitusjohtajaksi nimitettiin Toni Berkowits