Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Markkinointi-instituutin vuoden tiedottajaksi Kaisa Kuuranne SATOsta

Markkinointi-instituutin vuoden tiedottajana palkittu Kaisa Kuuranne saa työssään SATOn viestintäassistenttina kiitosta ihmisläheisestä kirjoitustyylistään. Tiedottajan tutkinnon, MTi, suorittanut Kaisa rohkenee aiempaa vahvemmin puolustaa näkemystään.

Keväällä 2012 Tiedottajan tutkinnosta, MTi, valmistunut Kaisa aloitti tiedottajan opinnot Markkinointi-instituutissa vahvistaakseen omaa osaamistaan. Hänen taitonsa ja kiinnostuksensa olivat vieneet hänet työelämässä viestinnän monipuolisiin tehtäviin, mutta hänellä ei ollut alan koulutusta.

"Esimieheni oli tohkeissaan päätöksestäni aloittaa opinnot. SATOssa on erittäin kannustava ilmapiiri kouluttautumiseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen."

 

 

Luotan itseeni ja saan enemmän aikaan

Kaisan työssä opiskelu muutti kaksi asiaa. "Olen varmempi omassa työssäni ja saan enemmän aikaan. Varmuus näkyy mm. siten, että luotan oman kirjoitusjälkeeni, uskallan seisoa vahvemmin omien näkemysteni takana ja osaan perustella ne paremmin. Uusi varmuus on tehostanut työtä", Kaisa kertoo.

Kiitelty kehittämishanke

Tiedottajan tutkintoon kuuluvan kehittämishankkeen aiheeksi Kaisa valitsi kriisiviestinnän: samalla syntyi omalle organisaatiolle luonnos kriisiviestintäohjeeksi.

"Perehdyin erääseen joitakin vuosia sitten tapahtuneeseen alan kriisiviestintää vaatineeseen tapaukseen. Luin materiaaleja, haastattelin mukana olleita toimihenkilöistä johtoportaaseen ja hain särmää työhöni ajankohtaisesta kirjallisuudesta ja artikkeleista."

Kaisa sai erinomaista palautetta Kriisiviestintä kriisissä – Näkökulmia kriisiviestintään nyt ja ennen -hankkeestaan niin esimieheltään kuin Markkinointi-instituutin kouluttajiltakin. "Opin valtavasti koostaessani materiaalia ja arvostan huomattavasti enemmän työkavereitani: että satolaiset ovat hyviä tyyppejä!"

Markkinointi-instituutin vuoden tiedottajaksi Kaisa Kuuranne SATOsta