Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Onnea yli kolmellesadalle opinnoistaan valmistuneelle!

Markkinointi-instituutissa juhlittiin kevätkaudella 2014 valmistuneita opiskelijoita 12. kesäkuuta. Karonkkaan oli kutsuttu yli 300 valmistunutta opiskelijaa, ja paikalla olikin runsaasti iloista väkeä juhlistamassa saavutustaan.

Onnea vielä kerran kaikille opiskelijoillemme, jotka valmistuivat johdon assistenteiksi, henkilöstöassistenteiksi, henkilöstöpäälliköiksi, talouspäälliköiksi ja kiinteistövälittäjiksi sekä suorittivat Markkinointiviestinnän ammatti- ja erikoisammattitutkinnon, Johtamisen erikoisammattitutkinnon, Markkinointitutkinnon (MKT), Tekstisuunnittelijan tutkinnon Palkanlaskijan tutkinnon, Talouden erikoisammattitutkinnon ja Sihteerin tutkinnon sekä Copywriterin työ -kurssin.

Työn ohessa opiskelu – hikistä mutta antoisaa

”Aikuisena opiskelu vaatii verta, hikeä ja kyyneleitä sekä tukea työpaikalta, perheeltä, läheisiltä”, tiivisti monen opiskelijan tunteet Mervi Karvo, joka vastaa Markkinointi-instituutin markkinoinnin koulutuksista.

Karvo kannusti kuitenkin valmistuneita jatkamaan tällä hikisellä aikuisopiskelun tiellä, sillä kenelläkään ei ole varaa jättäytyä kehityksen kelkasta. ”Toisaalta työelämä edellyttää jatkuvaa uuden oppimista. Oman osaamisen kehittämiseksi tehty työ maksaa itsensä takaisin, aina”, hän kiteytti.

”Vaikka opiskelu sitoo ajankäyttöä, se on valtavan antoisaa. Valmistumisen jälkeen tuntuu nyt hieman tyhjältä ja alkaa aika nopeasti miettiä, mitä opiskelisin seuraavaksi”, kertoo Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnosta valmistunut asiakkuusjohtaja Mari Storhammar Avalon Oy:sta. ”Kokemus valaisi hyvin kokonaiskuvaa ja antoi eväitä työhön”, jatkaa kollega Leena Louhisola.

Intohimo tekee unelmista totta

Valmistumisjuhlan pääpuheenvuoron piti Jyri Lindén Nordic Business Forumista. Hän aloitti nostamalla mielikuvitushattuaan valmistuneiden kunniaksi. ”Meillä kaikilla on saman verran aikaa, ja on kyse siitä, miten sen käyttää. Onnea kaikille työn ohessa opiskelleille!”

Lindén kertoi oman tarinansa siitä, miten unelmista tehdään totta. Nordic Business Forum kasvoi kahden nuoren miehen haaveesta ja intohimosta yhdentoista hengen tiimiksi. Nyt Nordic Business Forumin päätapahtuma on yksi Euroopan merkittävimmistä vuotuisista liike-elämän seminaareista.

”Unelmamme on olla maailman merkittävin business-seminaarien järjestäjä. Jokaisen uuden idean kohdalla puntaroimme, miten idea tukee tätä tavoitetta”, Lindén kertoo. 

”Löydä oma intohimosi ja pysy valitsemassasi fokuksessa, raha seuraa kyllä perässä!”

CV:t ajan tasalle!

”Päivitä oma cv:si!”, muistutti Karvo valmistuneita illan päätökseksi. Opiskelumeriitit kannattaa nostaa osaksi omaa ammatillista kasvua. Opiskelu on näkyvä ja arvostettu todistus oman osaamisen ajantasaisuudesta.

Mistä aiheesta sinun cv:si kaipaisi päivitystä?

 

 

 

 

 

 

Onnea yli kolmellesadalle opinnoistaan valmistuneelle!