Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu
Petri Parvinen kouluttaa myynnin ammattilaiseksi Markkinointi-instituutissa

Petri Parvisen, Symbioosi Partners Oy:n myynnin ammattilaisten ja Markkinointi-instituutin yhteistyössä suunnittelemassa Myyntiakatemia-koulutuksessa kehitetään sekä organisaation myyntiprosesseja että myyjän omaa osaamista. Myyntiakatemiassa teet myynnistä kestävän kilpailuedun!

Kun tavoitteenasi ovat asiakaslähtöinen liiketoiminta, ratkaisumyynti sekä tehokas ja tuloksia tuottava myyntityö, Myyntiakatemia hioo sinut terävimmillesi. Viimeisin akateeminen tutkimustieto ja myynnin professori Petri Parvisen vinkit pitävät huolen siitä, että käytössäsi on koulutuksen jälkeen alan parhaat käytännöt. Koulutuksessa rakennetaan perusta jatkuvalle myynnin kehittämiselle ja myyntihenkilöstön oppimiselle. Pystyt vastaamaan myynnin uusiin trendeihin myös tulevaisuudessa.

Kouluttajina toimivat Suomen ainoa ja ensimmäinen myynnin professori Petri Parvinen sekä Parvisen kollegoita Symbioosi Partnersista. Parvinen antaa myös jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaista palautetta koulutukseen kuuluvista harjoituksista. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada sparrausta myynnin huipuilta!

Myyntiakatemia-koulutus soveltuu

Koulutus soveltuu

  • myyntityötä tehneille, jotka haluavat kehittyä entistä paremmiksi myyjiksi ja myynnin johtajiksi.
  • asiantuntijayritysten yksikönjohtajille, tulosvastuullisille asiantuntijoille tai esimiehille, jotka suunnittelevat myyntiprosesseja.
  • pk-yritysten myynnistä vastaaville johtajille ja päälliköille
  • kaupan- ja palvelualan nälkäisille ammattilaisille kuten ketjukauppiaille, jotka voivat tehostaa myynninjohtamisellaan oman konseptin kaupallistamista.

Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen jälkeen

  • ymmärrät, miten tehokas myyntiorganisaatio toimii ja mitkä ovat modernin myynninjohdon haasteet
  • pystyt jalkauttamaan muutoksia myyntiorganisaatioosi
  • ymmärrät, mitä asiakaslähtöinen liiketoiminta edellyttää myyntityöltä
  • hallitset eri myyntikanavat ja sinulla on vastaus kansainvälistyvään kilpailuun
  • tiedät, miten kehität toimintaa hintakilpailusta ja tuotekaupasta kohti ratkaisumyyntiä ja tiiviimpää strategista asiakassuhdetta
  • saat Myyntiakatemia-todistuksen.

Koulutuksen hyödyt yritykselle

Koulutuksessa ratkaistaan, miten päivittäisessä myyntityössä päästään käsiksi asiakkaan liiketoimintaan ja todelliseen tarpeeseen sekä miten luodaan ratkaisu ja palvelu tuotteen ympärille. Koulutukseen osallistuvat saavat työnsä tueksi viimeisintä akateemista tutkimustietoa myynnistä sekä teollisuuden ja palveluliiketoiminnan parhaat käytännöt.

Kouluttajana toimii Petri Parvinen Symbioosi Partners Oy:stä kollegoineen. He tuovat viimeisimmän akateemisen tutkimustiedon koulutuksen ja käytännön harjoitusten tueksi. Tässä sparrauksessa rutistetaan kaikki tehot irti ja viritetään myynti huippuunsa!

 

Petri Parvinen kouluttaa myynnin ammattilaiseksi Markkinointi-instituutissa