Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Kurssit
 

Kurssimme kestävät yhdestä neljään kuukautta, ja niihin sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua verkko-oppimisympäristöä hyödyntäen.

Kaikilla kursseillamme on kouluttajina itse työelämässä toimivia, alan parhaita asiantuntijoita. He kouluttavat sekä ohjaavat opintojasi myös etäopintovaiheen aikana.

Koulutuksessa opit myös muilta opiskelijoilta! Opiskelijamme eli muut opiskeluryhmässäsi olijat toimivat itse työelämässä. Heiltä kuulet, miten asioita ratkaistaan muissa organisaatioissa ja muilla toimialoilla, ja heidän kanssaan voit pohtia työn haasteita. Saat, jaat ja verkostoidut!

Monet kursseistamme ovat osa yhtä tai useampaa tutkintoa, mutta kaikkia kursseja voit opiskella myös yksinään. Lisäksi tarjoamme verkkokursseja, kuten Uusi esimies -verkkokoulutus ja Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi, joissa koko opiskelu tapahtuu verkko-oppimisympäristössä.

Yhteen aihepiiriin pureutuva kurssi on oman osaamisesi täydennyskoulutusta. Opiskele kursseja yksitellen tai koosta niistä itsellesi kokonainen tutkinto.

Kurssit