Sisäänkirjautuminen
Valitse koulutus
Ilmoittaudu

Markkinointi-instituutin tutkinnot
 

Markkinointi-instituutilla on omia tutkintoja, joista monet ovat vuosikymmenien aikana vakiintuneet osaksi työelämässä toimivien jatko- ja täydennyskoulutusta.

Monet tutkinnoista on perustettu vuosikymmeniä sitten, ja ne ovat edelleen työelämässä arvostettuja osoituksia oman erikoisalan vankasta osaamisesta.

Esimerkiksi Tiedottajan tutkinnon on sen perustamisen jälkeen vuonna 1978 suorittanut 2200 ammattilaista, joista jokaisella on oikeus käyttää käyntikortissaan lyhennettä MTi.

Luottotutkinto puolestaan on vakiintunut luotonhallinta- ja perintätehtävissä toimiville peruskoulutukseksi. Siitä on valmistunut jo yli 700 luottoalan ammattilaista. Luottomiehet – Kreditmännen ry palkitsi Markkinointi-instituutin Vuoden Luottomieheksi 2011 juuri Luottotutkinnon ansiosta.   

Tutkinto urapolun jokaiseen vaiheeseen

Olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo pitkään työelämässä vastuullisissa tehtävissä toiminut, kouluttautuminen ja tutkinnon suorittaminen tekee työstäsi mielekkäämpää.

Esimerkiksi HR-ammattilaisille tarjoamme tutkinnon jokaiseen uran vaiheeseen: astu ensimmäiselle henkilöstöassistentin portaalle, ponnahda henkilöstöpäällikön rappuselle tai loikkaa ylimmälle henkilöstöjohtajan tasanteelle. Mitä korkeammalle kiipeät, sitä yksilöllisemmän HR-koulutuksen saat.

Samankaltainen polku on tarjolla talouden alan koulutuksista: Kirjanpitäjän tutkinto ja Palkanlaskijan tutkinto sopiva niille, jotka aloittavat uraansa taloushallinnon tehtävissä. Talouspäällikön tutkinto  taas tukee vaativammissa talouden rooleissa.

Aloita tutkinto ilman aiempaa alan kokemusta tai työpaikkaa

Markkinointi-instituutin tutkintojen etuna on se, että monissa niistä ei edelletä aiempaa kokemusta alalta tai alan työpaikkaa. Siksi ne sopivat eriomaisesti työuransa alussa oleville sekä alan vaihtajille.

Tällöin suosittelemme esimerkiksi Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelmaa, Johdon assistentin tutkintoa, Henkilöstöassistentin tutkintoa, Kirjanpitäjän tutkintoa tai Palkanlaskijan tutkintoa.

Opiskele tutkinto yksi kurssi kerrallaan

Markkinointi-instituutissa sinun ei tarvitse suoraan sitoutua koko tutkinnon suorittamiseen. Voit koota kursseja yksitellen ja yhdistää ne lopuksi tutkinnoksi! Haukkaa palanen kerrallaan opintojen omenasta!

Lue opiskelijoiden kokemuksia tutkinnoista: MTi, Luottotutkinto, Henkilöstöpäällikkö, MJD, Palkanlaskija, Kirjanpitäjä, Tekstisuunnittelija.

Markkinointi-instituutin tutkinnot