Ammatillisten tutkintojen nimet vaihtuivat ja sisällöt päivittyivät

Julkaistu 21.8.2019

Opetushallituksen virallisten ammatillisten tutkintojen perusteet muuttuivat 1.1.2019. Olemme kehittäneet tutkintojen sisältöjä virallisten tutkinnon perusteiden mukaisesti yhteistyössä työnantajien, työntekijöiden ja asiakkaidemme kanssa. Koulutusten sisältöjen jatkuvalla kehittämisellä varmistamme, että ne vastaavat tämän päivän, mutta myös tulevaisuuden osaamistarpeisiin. 

Liiketaloudesta liiketoimintaan

Entinen liiketalouden perustutkinto on nyt merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto.
Lue lisää merkonomitutkinnoistamme.

Liiketoiminnan ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa opiskellaan
taloushallintoa, markkinointiviestintää, kiinteistönvälitystä, myyntiä ja henkilöstöhallintoa

Monesta tutusta tutkinnosta tuli uudistuksessa liiketoiminnan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon osaamisala. Siksi myös tutkintojen nimet ovat muuttuneet.

Entinen markkinointiviestinnän ammattitutkinto löytyy nyt verkkosivuiltamme ja hakukoneesta nimellä markkinointiviestintä – liiketoiminnan ammattitutkinto (ks. Espoon koulutukset ja Oulun koulutukset). Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto on nyt markkinointiviestintä – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (Espoon koulutukset). 

Entinen taloushallinnon ammattitutkinto löytyy nyt verkkosivuiltamme ja hakukoneesta nimellä Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto (ks. Espoon koulutukset ja Oulun koulutukset). Taloushallinnon erikoisammattitutkinto on nyt taloushallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (Espoon koulutukset ja Oulun koulutukset).

Entinen kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT on nyt kiinteistönvälitys – liiketoiminnan ammattitutkinto (Espoon koulutukset + Oulun koulutukset).

Lisäksi uusina virallisina ammatillisina tutkintoina tarjonnassamme on myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto (ks. Espoon koulutukset) ja henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (ks. Espoon koulutukset ja Oulun koulutukset).

Johtamisen erikoisammattitutkinto JET sisältää nyt yritysjohtamisen näkökulman

Aiemmin JET-tutkintonakin tunnettu johtamisen erikoisammattitutkinto sai uudistuksen myötä nimekseen johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ks. Espoon koulutukset ja Oulun koulutukset).
 

Jaa sivu