Avoin työpaikka, osaamispäällikkö

Julkaistu 9.9.2019

Etsimme joukkoomme aikuisopiskelijoiden oppimiskokemuksista innostuvaa osaamispäällikköä.

Osaamispäällikkönä luotsaat opiskelijoitamme heidän oppimispolullaan. Ohjaat opiskelijoita koulutusten eri vaiheissa ja luot keskustellen heille yksilölliset kehittymissuunnitelmat. Olet yhteydessä myös opiskelijoiden työnantajaan ja työpaikkaohjaajiin. 

Olet etsimämme osaamispäällikkö, jos sytyt asiakaspalvelusta ja tunnistat myös myynnilliset mahdollisuudet asiakastyötä tehdessäsi. Olet opiskelijoiden ensisijainen kontakti organisaatiossamme, joten odotamme sinun luovan positiivisella persoonallasi ja järjestelmällisillä työtavoillasi ylivertaista asiakaskokemusta. Sinulla on kehittävä työote ja innostut myös digitaalisista oppimisratkaisuista. Astut luontevasti myös isomman opiskelijaryhmän eteen ja käytät vaivatta erilaisia järjestelmiä. 

Pedagogisesta pätevyydestä tai kasvatus- tai aikuiskasvatustieteen opinnoista on hyötyä ohjatessasi aikuisopiskelijoita. Toivomme sinulta myös liiketalouden ja liiketoiminnan teemojen ymmärrystä, joten koulutukseltasi olet esimerkiksi tradenomi (AMK tai ylempi AMK) tai muu liiketalouden ammattilainen. Ennen kaikkea olet kuitenkin ihmisten ihminen, jonka puoleen opiskelijoidemme on helppo kääntyä kysymyksineen, haasteineen ja onnistumisineen. 

Kollegasi Markkinointi-instituutin ja Rastorin muodostamassa konsernissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia koulutuksen ammattilaisia. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä modernit toimistotilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Sinun on helppo rakentaa työtäsi työnantajan hyvän maineen, tunnetun brändin ja asiakkaiden arvostamien palveluiden pohjalle. 

Odotamme sinua 140 ammattilaisen voimin konsernimme vahvistukseksi. Me kaikki Markkinointi-instituutissa ja Rastorissa haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa mahdollisimman pian. 
Toivomme sinun lähettävän hakemuksen, cv:n ja palkkatoiveen viimeistään perjantaina 20.9.2019 osoitteeseen rekrytointi@markinst.fi. Merkitse viestiisi otsikoksi ”Osaamispäällikkö”.  

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä puhelimitse liiketoimintapäällikkö Päivi Lepistöltä pe 13.9. klo 10-12 tai ma 16.9 klo 16-17.30. Päivin tavoitat numerosta 050 401 4438.

Tee tunnistettava muutos urallesi ja lähetä hakemus!
 

Jaa sivu