Haemme yritysjohtamisen asiantuntijoita Pohjois-Suomeen

Julkaistu 11.10.2018

HAKU ON PÄÄTTYNYT

Etsimme verkostoomme uusia asiantuntijoita Oulun, Kokkolan, Kajaanin sekä Rovaniemen alueelle. Haemme nyt kouluttajiksi ja yhteistyökumppaneiksi yrityksen johtamisen konkareita sekä valmentajia operatiivisen johdon strategian jalkauttamiseen. Toivomme löytävämme myös kokeneen talouden johtamisen ammattilaisen osaksi pohjoisen asiantuntijaverkostoamme. 

Asiantuntijanamme valmennat sekä Markkinointi-instituutin että samaan konserniin kuuluvan Rastorin asiakkaita. Pääset kiinnostuksesi mukaan myös tuottamaan ja kehittämään sisältöjä, aineistoja ja valmennuspäiviä sekä osallistumaan arviointiin. Yhteistyön laajuus voi vaihdella mahdollisuuksiesi ja osaamisesi mukaan muutamasta päivästä vuodessa jopa kuukausittaisiin toimeksiantoihin. Verkostossamme on tällä hetkellä noin 300 asiantuntijaa, jotka valmentavat kiinnostuksensa mukaan sekä suomeksi että ruotsiksi ja myös valtakunnallisesti.

Koulutuksemme on suunnattu yrityksen johtotehtävissä työskenteleville tai kyseisiin tehtäviin siirtyville. Osa koulutuksistamme toteutetaan osana yritysjohtamisen ja johtamisen erikoisammattitutkintoa, joiden sisältö rakennetaan voimassa olevien tutkinnon perusteiden mukaisesti.

Hakemiltamme asiantuntijoilta edellytämme:

  • vankkaa esimies- ja johtamiskokemusta
  • näyttöä osaamisesta strategiatyön suunnittelun ja toteuttamisen parissa
  • kykyä käsitellä strategian suunnittelua ja jalkauttamista käytännönläheisesti
  • fasilitointitaitoja sekä halua kehittyä valmentajana
  • talouden asiantuntijalta lisäksi talouden suunnittelun ja johtamisen osaamista.

Arvostamme myös:

  • monipuolista kokemusta eri toimialoilla työskentelystä
  • aiempaa kouluttajakokemusta ja pedagogista osaamista.

Haluatko olla mukana tekemässä tunnistettavia muutoksia?

Lisätietoja tehtävästä antaa Rastorin koulutusjohtaja Aulikki Ohtamaa-Panu, puh. 040 551 3427, 18.10. klo 8–13 ja 19.10. klo 8–11.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen aulikki.ohtamaa-panu@rastor.fi. Kutsumme potentiaaliset hakijat haastattelutapaamiseen Oulun keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseemme 1.11. klo 8–16.

Olemme liike-elämän monipuolinen kouluttaja. Koulutamme yksilöitä ja yrityksiä ja kehitämme näin työn tekemistä. Muodostamme yhdessä Rastorin kanssa valtakunnallisen yhteenliittymän, jonka missiona on yritysten, työn ja osaamisen uudistaminen. Uskomme siihen, että tuore osaaminen säteilee aina yli ihmisen, kasvattaen koko organisaation kompetenssia. 

Jaa sivu