Haluatko myyntitehtäviin ict-alalle? Myynnin rekry- ja työharjoitteluohjelma alkaa!

Julkaistu 29.8.2018

Markkinointi-instituutti ja ict-toimialan kasvuyritykset kouluttavat 15 henkilöä monipuolisesti ict-palveluiden myynnin tehtäviin. Koulutuksen tavoitteena on työllistää osallistujat em. yrityksiin pk-seudulle.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset, MMA on ollut mukana kehittämässä ohjelmaa, joka on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille, koulutustaan vastaamattomissa työtehtävissä oleville tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville, joiden sopimus on päättymässä.

Ohjelmaan (5kk) sisältyy työharjoittelujakso myynnin tehtävissä ja myynnin käytännönläheinen opiskelu (18 tehokasta lähipäivää Espoossa/Helsingissä).

Yritykset arvostavat ohjelmaan hakijoissa hyvää asennetta ja motivaatiota. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet innokas oppimaan uutta. Sinulta ei edellytetä kokemusta ict-alasta, mutta siitä voi olla hyötyä. Hyvä suomen kielen taito on tärkeä. Englannin kielen taito ja ajokortti ovat etu joissakin harjoitteluyrityksissä.

Ohjelmassa tehdään koulutussopimus, jolloin on mahdollisuus hakea peruspäivärahaa, ansiopäivärahaa tai työmarkkinatukea ja kulukorvausta. Koulutus on maksuton. Ohjelman järjestävät Ely-keskus, TE-palvelut ja Markkinointi-instituutti.

Lisätietoja antavat Markkinointi-instituutista yrityskouluttaja Esko Vuorio, puh. 050 412 1768, sähköposti: esko.a.vuorio@outlook.com ja asiakkuuspäällikkö Saana Markkola, saana.markkola@markinst.fi

Täytä hakemuksesi TE-palvelujen sivulla.

Tässä on tilaisuutesi, hae viimeistään 12.9.2018!  Ohjelma alkaa 17.9.2018

Jaa sivu