Uusi HR-koulutus yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa

Julkaistu 15.2.2019
960x504-banneri-punainen.jpg

HR Master Certificate nostaa osallistujansa henkilöstöjohtamisen kärkijoukkoon.

Olemme kehittäneet yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa valmennusohjelman kokeneille henkilöstöjohtamisen ammattilaisille. 

HR Master Certificate -ohjelmassa kokeneet HR-ammattilaiset kasvavat asiantuntijoina, joita kuunnellaan ja jotka vaikuttavat ja vakuuttavat yrityksen johdossa ja liiketoiminnassa. Osallistujat saavat ohjelmasta lisää rohkeutta kyseenalaistaa, ottaa aiempaa enemmän vastuuta ja tehdä vaativia päätöksiä.

Sertifikaattiohjelmaan osallistuvat pääsevät mukaan kauppakamarin HR-päättäjäklubiin jakamaan kokemuksia, tuulettamaan ajatuksia ja verkostoitumaan muiden kunnianhimoisten HR-päättäjien kanssa. Klubin jäsenet edustavat laajasti henkilöstöjohtoa eri toimialoilta ja erilaisista organisaatioista.

Ohjelmaan on jatkuva haku. Ohjelma on suunniteltu siten, että sen voi sovittaa joustavasti omiin aikatauluihin. Sertifikaatin ehtii hyvin suorittaa vuodessa, mutta joustavuuden takaamiseksi opiskelulle on varattu aikaa kolme vuotta.

HR Certificate -ohjelmat uran eri vaiheisiin

HR Master Certificate -ohjelma on ensimmäinen Markkinointi-instituutin ja Helsingin seudun kauppakamarin HR Certificate -ohjelmista. Lähiaikoina ovat tulossa tarjolle myös HR Skills Certificate -ohjelma ensiaskeliaan urapolulla ottaville ja HR Professional Certificate -ohjelma niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta HR-tehtävistä. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Jaa sivu