Kiitos ilmoittautumisesta!

Hakemuksesi koulutukseen on saapunut perille. Tervetuloa opiskelemaan Markkinointi-instituuttiin olemme sinuun yhteydessä vielä ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutukseesi liittyy ennakkotehtävä, saat sen erillisessä viestissä.

Virittäydy kuitenkin jo nyt opintoihisi materiaalipakettimme johdolla.

todistus.jpg

Uuden oppiminen on tärkein taitosi työelämässä – hienoa, että päätit lähteä opiskelemaan!

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, tarkista koulutuksesta vastaavan henkilön yhteystiedot www-sivuiltamme www.markinst.fi ja ole yhteydessä!

Voit ottaa yhteyttä myös www-sivuillamme olevan koulutusneuvonta-chatin kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.

Näin löydät meille

Toimipaikkamme sijaitsevat Espoon Tapiolassa metron varrella ja Oulun keskustassa. Katso tästä kartat, osoitteet ja saapumisohjeet

Vinkkejä opiskeluun

Aikuisena opiskeleminen on erilaista. Aikuinen oppija haluaa saavuttaa jotakin konkreettista. Usein tavoite liittyy nykyisessä tai uudessa työtehtävässä onnistumiseen, monipuolisempiin työtehtäviin tai urakehitykseen. Poimi oppaastamme vinkit oppimiseen ja siihen, kuinka voit hyödyntää uutta osaamistasi: Aikuisen oppijan opas (pdf)

Aikuisen oppijan opas (pdf)

Tavataan some-kanavilla jo ennen koulutuksesi alkua!

”Työelämä monimutkaistuu kiihtyvää tahtia. Tulevaisuuden työssä menestyminen vaatii katkeamatonta uuden omaksumista – jatkuva oppiminen on yhä pysyvämpi olotila.” Sinä olet tulevaisuuden menestyjä – mutta vain, jos haluat oppia uutta, bloggaa osaamispäällikkömme Susanna Valkeus. 

Lisää blogeja – inspiroidu