HR ja henkilöstöhallinnon koulutukset

HR-koulutuksistamme hyötyvät niin alasta kiinnostuneet tulokkaat kuin HR:n konkarit. Voit aloittaa opiskelun meillä vaikkei sinulla olisi aiempaa henkilöstöhallinnon koulutusta tai työpaikkaa HR-tehtävissä.

Innostavien sisältöjen ja ammattitaitoisten kouluttajien avulla sinusta kuoriutuu huippuosaaja, joka tuo yritykseen näkemyksellistä ammattitaitoa ja tukee näin yhteisten tavoitteiden saavuttamista.

Mikä HR-koulutus innostaa juuri sinua?

Yksilöllisessä koulutusmallissamme opiskelet 1-2 lähipäivää kuussa. Jaksojen välillä teet ohjatusti käytännönläheisiä harjoituksia, jotka saat luontevasti kytkettyä omaan työhösi. 

Henkilöstöassistentin tutkinto antaa kattavat perustiedot henkilöstöhallinnosta ja vankan pohjan menestyksekkäälle HR-uralle. Tutkinto sopii sinulle jos hoidat jo henkilöstöhallinnon tehtäviä tai olet siirtymässä niihin. 

Henkilöstöpäällikön tutkinto valmentaa sinua kehittämään työhyvinvointia ja strategisesti tärkeitä henkilöstöjohtamisen toimintatapoja. Tutkinto sopii sinulle jos työskentelet esimiehenä, HR-tehtävissä tai haluat saada HR-urallesi uudenlaista nostetta. 

Henkilöstöjohtamisen tutkinto tukee sinua oman organisaatiosi henkilöstöjohtamisen liiketoiminta- ja strategialähtöisessä kehittämisessä. Tutkinto sopii sinulle jos työskentelet vaativissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä.

HR Master Certificate -ohjelmassa pääset kehittämään oman organisaatiosi henkilöstöjohtamista. Saat näkemystä, kompetenssia henkilöstötyön vaativimpiin osa-alueisiin ja vakuuttavuutta asiantuntijana. Olemme toteuttaneet ohjelman yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. 

Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinto hio sinusta itsevarman HR-ammattilaisen. Saat työelämässä arvostetun, virallisen tutkinnon henkilöstötyön osaamisalaan erikoistuen. Tutkinto sopii sinulle jos olet työskennellyt vähintään muutaman vuoden HR-tehtävissä ja sinulla on alan työpaikka. 

markinst_kluvituskuva_sisalto.jpg

Kaipaatko työsi tueksi syvällistä osaamista tietystä HR:n erityisalueesta? 

Markkinointi-instituutin HR-tutkintotarjonta täydentyi syksyllä 2016 HR-asiantuntijan erikoisosaamista kasvattavalla opintokokonaisuudella. HR-asiantuntijan koulutusohjelmassa pääset syventymään yhteen henkilöstöhallinnon erityisalueeseen ja soveltamaan oppimaasi suoraan omaan työhösi.

Minulle vahvistui kuva siitä, mitä henkilöstöjohtaminen parhaimmillaan on ja miten voin viedä asioita eteenpäin omassa organisaatiossa.
Antti Saarinen | liiketoimintajohtaja, Suomen Transval

Voit valita myös yksittäisiä HR:n ja henkilöstöjohtamisen kursseja 

Kursseja ammatinvaihtajille ja HR-uraansa aloittaville:

HR-koulutukset muiden alojen asiantuntijoille:

Koulutuksia kokeneille HR-ammattilaisille: 

Ota yhteyttä

Kerro, millaisia toiveita sinulla on HR-koulutuksista. Autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen koulutuspolun.