Johtamis- ja esimieskoulutus

Oletko juuri aloittanut esimiehenä vai jo esimiestyön haasteissa kieritelty konkari? Osaamistasi kehittämällä kasvat alaisten ja johdon arvostamaksi esimieheksi.

Esimieskoulutuksemme kasvattavat käytännön esimiestaitoja ja ihmisten johtajana vaadittavaa sydäntä. Tarjonnastamme löydät varmasti sinun esimiesrooliisi sopivan koulutuksen.

Mikä johtamisen tai esimiestyön koulutus innostaa juuri sinua? 

Valitse sopivin neljästä johtamisen ja esimiestyön tutkinnosta tai yli kymmenestä kurssista. Tarjolla olevista esimieskoulutuksista löydät varmasti sinun esimiesrooliisi sopivan koulutuksen.  

Yksilöllisessä koulutusmallissamme opiskelet 1–2 lähipäivää kuussa. Jaksojen välillä teet ohjatusti käytännönläheisiä harjoituksia, jotka saat luontevasti kytkettyä omaan työhösi.  

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) soveltuu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joilla jo on käytännön kokemusta oman alueensa johtamisesta. Tutkinnossa kehität sekä omaa johtajuuttasi että organisaatiosi ja työyhteisösi johtamista. Tutkinto on räätälöity myös projektien johtamiseen.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto soveltuu tiimin tai osaston esimiehille. Koulutuksessa saat käytännön työkaluja tiimityön johtamiseen sekä uusien työntekijöiden perehdytykseen. 

Henkilöstöjohtamisen tutkinto soveltuu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joilla jo on käytännön kokemusta oman alueensa johtamisesta. Tutkinnossa kehität sekä omaa johtajuuttasi että organisaatiosi ja työyhteisösi johtamista. 

Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD, on suunniteltu markkinoinnin, myynnin tai viestinnän asiantuntijoina tai esimiehinä toimiville. Koulutus takaa valmiudet markkinoinnin johtamiseen ja suunnitteluun asiakasstrategian pohjalta.

aikuisopiskel-elina2.jpg

Voit valita myös yksittäisiä esimiestyön ja johtamisen kursseja

Talouden koulutuksia esimiehille:

Tiimin johtamisen koulutuksia:

Viestintäkoulutusta esimiehille:

Oman esimiestyön ja johtajuuden kehittäminen

Ota yhteyttä 

Kerro, millaisia toiveita sinulla on johtamisen ja esimiestyön koulutuksiin liittyen. Autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen koulutuspolun.    

Kirsi Hanhisalo 
kirsi.hanhisalo@markinst.fi
p. 050 369 3914

Voimme räätälöidä juuri sellaisen esimieskoulutuksen kuin sinun organisaatiosi tarvitsee kehittyäksenne kohti tavoitteitanne. Kysy organisaatiollesi räätälöidystä esimiesvalmennuksesta!