Kiinteistönvälityksen ja isännöinnin koulutukset

Kouluttautunut kiinteistönvälittäjä erottuu kilpailijoistaan ja tekee asiakkaan kannalta parhaat kaupat. Osaava kiinteistönvälittäjä vapauttaa asunnon myyjän aikaa muihin asioihin. Hän myös todennäköisesti saa parhaan hinnan asunnosta.

Voit aloittaa opiskelun meillä vaikkei sinulla olisi aiempaa alan koulutusta tai työpaikkaa kiinteistönvälittäjänä. Koulutuksissamme varmistat pätevyytesi, ja innostavien sisältöjen ja ammattitaitoisten kouluttajien avulla sinusta kuoriutuu alan huippuosaaja.

Valitse sinulle sopiva kiinteistönvälittäjän tai isännöinnin koulutus 

Yksilöllisessä koulutusmallissamme opiskelet 1–2 lähipäivää kuussa. Jaksojen välillä teet ohjatusti käytännönläheisiä harjoituksia, jotka saat luontevasti kytkettyä omaan työhösi.  

Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelma sopii sinulle, joka vielä et työskentele alalla. Koulutuksessa perehdyt osakehuoneistojen ja kiinteistöjen myyntiin ja vuokraukseen liittyvään juridiikkaan, hinta-arvioinnin perusteisiin sekä myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin. 

Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto, KiAT sopii sinulle, jos toimit jo kiinteistönvälitysalalla. Koulutuksessa perehdyt osakehuoneistojen ja kiinteistöjen myyntiin ja vuokraukseen liittyvään juridiikkaan, hinta-arvioinnin perusteisiin sekä myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin. Koulutuspäivät ja ohjattu etäopiskelu tukevat työssä tapahtuvaa oppimista. 

Molemmat koulutukset antavat valmiuden Keskuskauppakamarin LKV- ja LVV-kokeen suorittamiseen. 

Tehovalmennus LKV-kokeeseen -kurssilla kertaat tärkeimmät aiheet ja valmistaudut LKV-kokeeseen kehittämällä opiskelu- ja vastaustekniikkaasi. 

Isännöinnin ammattitutkinto, IAT valmentaa sinut asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäviin. Koulutuksen jälkeen palvelet isännöitsijänä paremmalla ammattitaidolla asiakkainasi olevia taloyhtiöitä. Jotta voit suorittaa tutkinnon, sinulla täytyy olla työpaikka isännöintitoimistossa. 

Isännöinnin koulutusohjelma antaa valmiudet aloittaa isännöitsijän ammatissa ja varmuuden taloyhtiöiden asioiden hoitoon. Koulutus soveltuu kaikille isännöintialasta kiinnostuneille ja alan koulutusta tarvitseville.

aikuisopiskelu-luokka3.jpg

Oletko valmistautumassa Auktorisoitu kiinteistöarvioija -kokeeseen ja AKA-pätevyyden hankkimiseen?

Kiinteistöarviointi-koulutuksessa opit tarvittavan kiinteistöjen arvioinnista.

Kun oman nimen perään saa kirjoittaa LKV ja KiAT, auttaa se uralla eteenpäin.
Joonas Peltokorpi, myyntipäällikkö, KiAT, Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelma
Ota yhteyttä 

Kerro, millaisia toiveita sinulla on kiinteistönvälityksen ja isännöinnin koulutuksiin liittyen. Autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen koulutuspolun.