Markkinoinnin ja viestinnän koulutukset

Markkinointi-instituutin koulutuksista löytyy sopiva kurssi tai tutkinto niin markkinoinnin tehtävissä aloittaville kuin pitkään viestinnän ja markkinoinnin haasteissa marinoituneille ammattilaisille. 

Mikä markkinointikoulutus innostaa juuri sinua?

Markkinoinnin ja viestinnän tutkinnot kestävät 6–18 kuukautta, ja useimmat niistä koostuvat kursseista. Suorita koko tutkinto tai päivitä tietosi valitsemillasi kursseilla.

Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD, soveltuu pitkään alalla toimineille ja vaativia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä tavoitteleville, joilla on tähtäimessä tuloksellinen markkinointistrategia.

Viestijän tutkinto (ent. Tiedottajan tutkinto, MTi) sopii viestinnän tehtävissä toimiville. Se keskittyy digitaaliseen viestintään ja uudistaa taitosi modernin viestintäympäristön vaatimuksiin.

Viestinnän asiantuntijan tutkinto antaa viestintätyöhösi suunnitelmallisuutta ja strategista näkökulmaa. Tutkinnossa kehität sekä omia viestintätaitojasi että organisaatiosi viestintää.

Tekstisuunnittelijan tutkinto valmentaa sinut työelämän tekstien, kirjoittamisen ja kirjallisen markkinointiviestinnän ammattilaiseksi.

Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelmassa valitset itsellesi parhaiten soveltuvat digimarkkinoinnin tai sosiaalisen median kurssit.

Copywriterin koulutusohjelma yhdistää luovuuden, kirjoittamisen ja markkinoinnin osaamisen. 

Markkinointiammattilaisen sertifikaatti antaa erinomaiset valmiudet kehittää minkä tahansa organisaation markkinointia. Kokonaisuus on toteutettu yhteistyössä Mainostajien Liiton kanssa.

markinst_kluvituskuva_sisalto.jpg
Ammatilliset tutkinnot

Jos haluat suorittaa Opetushallituksen virallisen ammatillisen tutkinnon, valitse jokin seuraavista:

Voit valita myös yksittäisiä markkinoinnin ja viestinnän kursseja  
Vuorovaikutus:
Digitaalinen markkinointi ja viestintä, some, verkkoviestintä:
Kirjallinen viestintä ja kirjoittaminen:
Erittäin positiivinen asia oli myös se, miten hyvin opiskelijoista pidettiin huolta läpi kurssin.
Jani Tynninen, Copywriterin koulutusohjelma
Koulutusta ammatin vaihtajalle ja uraansa aloittavalle:
 
 

Ota yhteyttä

Kerro, millaisia toiveita sinulla on markkinoinnin ja viestinnän koulutuksiin liittyen. Autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen koulutuspolun.