Merkonomikoulutus aikuisille

Opiskele ammatti aikuisena! Merkonomitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet liiketalouden alalla ja haluat kehittää ammattitaitoasi oman työsi ohessa.  

Opiskelu on yhdistelmä tehokkaita ja innostavia koulutuspäiviä ja ohjattua etäopiskelua verkossa. Opit myös työpaikallasi omia työtehtäviäsi tehden.  

Oma polkusi merkonomiksi

Rakennamme jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisen, yksilöllisen opiskeluohjelman. Markkinointi-instituutin laaja kurssitarjonta takaa sen, että saat juuri omiin tarpeisiisi sopivan tutkintokoulutuksen. Oma merkonomin oppimispolkusi voi painottua esimerkiksi markkinointiin, myyntiin tai taloushallintoon. 

Meillä saat myös tukea opintojen suorittamiseen tutkinnon eri vaiheissa. Kouluttajina toimivat työelämän asiantuntijat, joilla kaikilla on vahva ammattitaito omalta alaltaan. 

Merkonomikoulutukseen on joustava aloitus

Voit ilmoittautua mukaan vaikka heti! Tarkat tiedot koulutuksen alkamisesta ja sisällöstä löydät koulutussivuiltamme: 

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto, on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. ​​Tutkinto antaa hakukelpoisuuden jatko-opiskeluun ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Merkonomikoulutus on maksuton. 

Katso usein kysyttyjä kysymyksiä merkonomikoulutuksesta. Tai ota yhteyttä, niin keskustellaan tutkinnon soveltuvuudesta sinulle!