Merkonomi

Opiskele ammatti aikuisena! Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Tutkinto on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet liiketalouden alalla ja haluat kehittää ammattitaitoasi oman työsi ohessa.  

Opiskelu on yhdistelmä tehokkaita ja innostavia koulutuspäiviä ja ohjattua etäopiskelua verkossa. Opit myös työpaikallasi omia työtehtäviäsi tehden.  

Rakennamme jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisen, yksilöllisen opiskeluohjelman. Meillä saat myös tukea opintojen suorittamiseen tutkinnon eri vaiheissa. Kouluttajina toimivat työelämän asiantuntijat, joilla kaikilla on vahva ammattitaito omalta alaltaan. 

Koulutus alkaa kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Voit kuitenkin ilmoittautua mukaan vaikka heti. Tarkat tiedot koulutuksen alkamisesta ja koulutusohjelman sisällöstä löydät koulutussivuiltamme: 

Olemme myös räätälöineet merkonomitutkinnon eri toimialoille:

 

Merkonomikoulutus on maksuton. 

Tutkinnon perusteet uudistuvat syksyllä 2018. Tutustu uudistuneessa liiketoiminnan perustutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla.

aikuisopiskelu-eliisa2.jpg

Ota yhteyttä

Kysy meiltä merkonomikoulutuksesta! Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan koulutuspolun.