Talouden koulutukset

Palkanlaskenta, kirjapito ja tilinpäätös, kannattavuus ja budjetointi, osto- ja myyntireskontrat sekä talouden johtaminen – talouden osaamisalueita on kymmenittäin.

Markkinointi-instituutin talouskoulutuksista löytyy sopiva eri tarpeisiin ja uran vaiheisiin: meillä voit opiskella 8 tutkintoa ja 14 kurssia. Voit aloittaa opiskelun meillä vaikkei sinulla olisi aiempaa talouden alan koulutusta tai työpaikkaa.  

Mikä talouden koulutus innostaa juuri sinua?

Suorita koko tutkinto tai päivitä tietosi valitsemillasi kursseilla. Taloushallinnon tutkinnot ovat kestoltaan 7–24 kuukauden mittaisia, ja useimmat niistä koostuvat lyhyemmistä kursseista. Yksilöllisessä koulutusmallissamme opiskelet 1–2 lähipäivää kuussa. Jaksojen välillä teet ohjatusti käytännönläheisiä harjoituksia, jotka saat luontevasti kytkettyä omaan työhösi.  

Kirjanpitäjän tutkinto perehdyttää kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti kirjanpidon tehtäviin. Koulutus on kattava kokonaisuus kirjanpidon tehtäviin erikoistuville sekä peruskoulutukseksi taloushallinnon tehtäviin. Tutkinnon jälkeen pystyt hoitamaan pienyrityksen kirjanpidon itsenäisesti.

Luottotutkinnon opiskeltuasi hoidat itsenäisesti ja ammattimaisesti perintää, luotonvalvontaa ja luotonhallintaa. Tästä yhteistyössä Luottomiehet ry:n kanssa suunnitellusta luotonhallinnan koulutuksesta on valmistunut jo yli 1000 perinnän sekä luotonvalvonnan ja -hallinnan ammattilaista.

Palkanlaskijan tutkinto perehdyttää palkkahallinnon perusteisiin ja käytänteisiin niin, että koulutuksen jälkeen voit hoitaa itsenäisesti palkanlaskentaa. Koulutus sopii erinomaisesti alan vaihtoa suunnitteleville ja taloushallinnon tehtäviin aikoville.

Talouspäällikön tutkinto tarjoaa strategista näkökulmaa taloushallintoon. Tutkinnon käytyäsi tuet syvällisellä talouden osaamisellasi organisaatiota toiminnan ennakoinnissa, strategisessa suunnittelussa ja päätöksenteossa.

Taloushallinto – liiketoiminnan ammattitutkinto antaa varmuutta hoitaa taloushallinnon ydintehtävät. Koulutuksen jälkeen osaat tulkita talouden keskeistä lainsäädäntöä ja toimia sen mukaisesti.

Taloushallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto tuo kokonaisvaltaisen näkemyksen talouden hallinnasta. Osaat analysoida, suunnitella ja seurata taloutta sekä toteuttaa budjetti- tai talousarvioseurantaa ja sisäistä laskentaa.

Talouspalvelujen asiakasneuvojan koulutusohjelman käytyäsi pystyt toimimaan asiakasyrityksen tai oman organisaatiosi taloushallinnon asiakasneuvojana ja kehittäjänä.  

Sijoituspalvelututkinto APV1 sekä Sijoitusneuvojan tutkinto APV2 ovat kokonaan verkko-opiskeluna suoritettavia tutkintoja.  

Voit valita myös yksittäisiä talouden kursseja  
aikuisopiskelu-olavi-ryhma4.jpg
Kursseja ammatin vaihtajille ja uraansa aloittaville:
Talouskoulutuksia muiden alojen asiantuntijoille:
Koulutuksia kokeneille talouden ammattilaisille:
Nyt tutkinnon suoritettuani voin sanoa, että saamieni oppien mukaan osaan hoitaa palkanlaskennan koko kirjon erilaisine työehtosopimuksineen.
Mira Merikanto | yrittäjä, Tilitoimisto Sukkela
Ota yhteyttä

Kerro, millaisia toiveita sinulla on talouden koulutuksiin liittyen. Autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen koulutuspolun.