Esimiehen HR-valmiudet Oulu

Johda organisaatiosi henkilöstön voimavaroja ja vahvuuksia suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Tässä esimiesvalmennuksessa opit asettamaan kohdakkain organisaation strategiset tavoitteet, henkilöstösi osaamisen ja ajassa muuttuvat tilanteet.

Koulutus alkaa
27.11.2018

Hinta 1630 € (+ alv 24%)
Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Oulu
Koulutuspäivät 2

Seuraavat alkamisajankohdat 27.11.2018

Lisätietoa koulutuksesta

Tässä esimieskoulutuksessa syvennyt henkilöstövoimavarojen arviointiin sekä henkilöstön johtamiseen ja kehittämiseen. Opit johtamaan henkilöstöäsi tavoitteellisesti, suunnitelmallisesti ja työhyvinvointia edistävästi sekä organisaation linjauksia ja työlainsäädäntöä noudattaen. Pystyt reagoimaan muutoksiin, sillä tunnet yksikkösi henkilöstön tilanteen tunnuslukuina ja trendeinä.

Koulutus soveltuu esimiehille, jotka haluavat johtaa henkilöstöä entistä paremmin ja ymmärtää, mitä henkilöstövoimavarojen johtaminen parhaimmillaan on.

Koulutuksessa perehdyt oman organisaatiosi tavoitteisiin ja analysoit, millaisella henkilöstömäärällä ja -rakenteella tavoitteet on mahdollista saavuttaa. Varmistat, että oikea osaaminen kohdistuu oikeisiin tehtäviin.

Esimiehen HR-valmiudet vaikuttavat sekä työhyvinvointiin että tiimin tulokseen, puhumattakaan organisaation taloudellisesta menestyksestä. Hyvän henkilöstöjohtamisen avulla organisaatio saavuttaa asettamansa tavoitteet – ja vielä enemmän.

Kysy lisätietoja
Sari Rantakokko osaamispäällikkö 050 526 7274 sari.rantakokko@markinst.fi
Koulutuspäivät
27.11.2018, 28.11.2018
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää ja 5–7 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 6 op.
Kouluttajat

Kristiina Lampela, työyhteisövalmentaja, psykologi, työnohjaaja (STOry), Candeo Consulting Oy

Pentti Seppänen, lakimies, Lakitoimisto Omajuristi Oy

 

  • strateginen henkilöstövoimavarojen suunnittelu
  • rekrytointiprosessi ja onnistuneen rekrytoinnin avaintekijät
  • suoritusten johtaminen ja palkitseminen
  • kehityskeskustelut
  • työhyvinvointityölainsäädäntö

 

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?