Esimiehen HR-valmiudet

Johda organisaatiosi henkilöstön voimavaroja ja vahvuuksia suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Tässä esimiesvalmennuksessa opit asettamaan kohdakkain organisaation strategiset tavoitteet, henkilöstösi osaamisen ja ajassa muuttuvat tilanteet.

Koulutus alkaa
11.2.2019

Hinta 1630 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 2

Seuraavat alkamisajankohdat 11.2.2019, 10.9.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Tässä esimieskoulutuksessa syvennyt henkilöstövoimavarojen arviointiin sekä henkilöstön johtamiseen ja kehittämiseen. Opit johtamaan henkilöstöäsi tavoitteellisesti, suunnitelmallisesti ja työhyvinvointia edistävästi sekä organisaation linjauksia ja työlainsäädäntöä noudattaen. Pystyt reagoimaan muutoksiin, sillä tunnet yksikkösi henkilöstön tilanteen tunnuslukuina ja trendeinä. 

Koulutus soveltuu esimiehille, jotka haluavat johtaa henkilöstöä entistä paremmin ja ymmärtää, mitä henkilöstövoimavarojen johtaminen parhaimmillaan on. 

Koulutuksessa perehdyt oman organisaatiosi tavoitteisiin ja analysoit, millaisella henkilöstömäärällä ja -rakenteella tavoitteet on mahdollista saavuttaa. Varmistat, että oikea osaaminen kohdistuu oikeisiin tehtäviin.   

Esimiehen HR-valmiudet vaikuttavat sekä työhyvinvointiin että tiimin tulokseen, puhumattakaan organisaation taloudellisesta menestyksestä. Hyvän henkilöstöjohtamisen avulla organisaatio saavuttaa asettamansa tavoitteet – ja vielä enemmän.

Kysy lisätietoja
Kirsi Hanhisalo osaamispäällikkö 050 369 3914 kirsi.hanhisalo@markinst.fi
Koulutuspäivät
11.2.2019, 12.2.2019
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää ja 5–7 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 6 op.
Kouluttajat

Anne Salonen, valmentaja, johdon työnohjaaja, Tresentio Oy

10.9.2018, 11.9.2018

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?