Esimies vuorovaikuttajana -verkkokurssi

​Ota haltuusi esimiestyössä tarvittavat vuorovaikutus-, esiintymis- ja vaikuttamistaidot. Verkkokoulutus koostuu esimiestilanteita aidosti havainnollistavista videoista, podcasteista, teksteistä sekä harjoituksista. Kurssi soveltuu esimiesroolinsa alkutaipaleella oleville.

joustava aloitus

Hinta 200 € (+ alv 24%)
Koulutuksen kesto 3 kk
Paikka Verkko
Koulutuspäivät Ei sisällä koulutuspäiviä

Seuraavat alkamisajankohdat joustava aloitus

Lisätietoa koulutuksesta

Esimiehen selkeät viestintätaidot parantavat tiimin motivaatiota ja tukevat työyhteisöä saavuttamaan tavoitteensa. Tässä koulutuksessa opit esiintymis-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä palautteen vastaanottamista ja antamista. Opit tuntemaan omat vahvuutesi ja kehityskohteesi vuorovaikuttajana sekä tunnistamaan tiimiläistesi erilaisuuden. Koulutuksessa opit myös hyödyntämään olennaisia digityökaluja päivittäisessä viestinnässä.

Verkkokurssi soveltuu esimiesroolissa juuri aloittaneille tai esimiehiksi haluaville. Se sopii myös kaikille, jotka haluavat kehittää viestintä- ja esiintymistaitojaan.

Verkkokurssi on tehokas tapa oppia oivaltamaan vuorovaikutustaitojen merkitys. Verkko-opiskelumuodon ja modulaarisen sisältörakenteen ansiosta voit opiskella omaan tahtiisi työn ja vapaa-ajan ohessa.  Käytännönläheiset harjoitukset on suunniteltu siten, että ne ohjaavat viemään opitut asiat omaan työhön.

 

Kysy lisätietoja
Kati Salovaara palvelukoordinaattori 040 905 0747 kati.salovaara@markinst.fi
Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Opiskelutunnukset ovat voimassa 3 kk. Laajuus on 2 op.

Esimies vuorovaikuttajana on verkkokurssi, jonka voit suorittaa omaan tahtiisi sinulle sopivaan aikaan. Opiskeluoikeus kurssiin on kolmen kuukauden pituinen.

Verkkokoulutuksen materiaaleina ja oppimistehtävinä hyödynnetään:

  • esimiestilanteita aidosti havainnollistavia videoita
  • asiantuntijapuheenvuoroja videoina, podcasteina ja teksteinä
  • kartoituksia ja kyselyitä oman tilanteen tunnistamisen avuksi
  • harjoituksia, joissa reflektoit omaa tekemistäsi ja rooliasi esimiehenä
  • treeni- ja oppimispäiväkirja, jossa pohdit oppimaasi
  • laajaa verkkokirjahyllyä esimiestyön teemoista. 

Esimies vuorovaikuttajana -verkkokurssi koostuu seuraavista kuudesta teemasta.

1. Vuorovaikutus osana onnistumista

Opit tunnistamaan vuorovaikutuksen merkityksen organisaation tavoitteiden toteuttajana. Tuet vuorovaikutuksen ja viestinnän keinoin työntekijöitä onnistumaan omassa työssään.

2. Ihmisten erilaisuus

Opit näkemään työntekijäsi yksilöinä erilaisine ominaisuuksineen. Erilaiset ihmiset ovat työyhteisölle vahvuus ja mahdollisuus, mutta erilaisuus tuo välillä haasteita työyhteisön arkeen. Tässä osiossa valmentaudut käyttämään voimavaroja erilaisten ihmisten sopeuttamiseen työyhteisöön ja sen tavoitteisiin.

3. Palautteen merkitys

Ymmärrät esimiehenä palautteen merkityksen. Motivoit, kannustat ja autat palautteellasi työntekijöitä kokemaan työnsä tarkoituksenmukaisena ja tärkeänä.

4. Esiintymistaidot

Kasvat paremmaksi esiintyjäksi, kun tunnistat esimiehen keskeisimmät esiintymistilanteet ja tiedostat omat vahvuutesi ja kehittymistarpeesi esiintyjänä.  

5. Yhteistyö ryhmässä

Ymmärrät sujuvan yhteistyön merkityksen työssäsi ja pystyt osallistamaan erilaiset yksilöt yhteiseen tekemiseen, oli kyse palavereista, kokouksista tai työryhmistä.

6. Esimies verkossa

Ymmärrät digitaalisen murroksen tuomat haasteet ja mahdollisuudet. Toimit entistä aktiivisemmin digitaalisessa murroksessa ottamalla käyttöön uusia digiviestinnän työkaluja päivittäiseen viestintään.

 

Kurssin asiantuntijat

Minna Ristimäki työskentelee Markkinointi-instituutin Helsingin yksikössä kehittämispäällikkönä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri. Minna vastaa Markkinointi-instituutin viestinnän koulutuksista.

Laura Elo on työyhteisövalmentaja ja työnohjaaja/coach. Hän on kehittänyt organisaatioita ja henkilöstöä 15 vuotta monilla eri toimialoilla ympäri Suomea. Lauran intohimona on ihmisten erilaisuuden tuomat mahdollisuudet, valmentava kulttuuri ja arvostava yhteistyö.

Anneli Kansanen työskentelee Markkinointi-instituutin Helsingin yksikössä Senior Advisorina. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri ja logonomi. Anneli on tietokirjailija, puheviestinnän asiantuntija ja hänellä on monipuolinen valmentajakokemus.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä.

Verkkokurssien osallistumista ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun käyttäjätunnukset on luovutettu opiskelijalle.


Jokin muu koulutus?