Henkilökohtainen coaching

Löydä piilevät vahvuutesi henkilökohtaisessa valmennuksessa. Luottamuksellisissa keskusteluissa ulkopuolinen coachaaja auttaa selkeyttämään tilannettasi, ja alat pian nähdä uusia näkökulmia ja ratkaisuvaihtoehtoja.

joustava aloitus

Hinta 170 € (+ alv 24%) 170 € /h tai sopimuksen mukaan.
Koulutuksen kesto Sovitaan kestosta tarpeesi mukaan
Paikka Kasvotusten, puhelimitse tai Skypellä
Koulutuspäivät Sovitaan aikataulu yhdessä

Seuraavat alkamisajankohdat joustava aloitus

Lisätietoa koulutuksesta

Henkilökohtainen coaching on tilaisuutesi pysähtyä pohtimaan omaa työtäsi ja työn tekemisen tapoja. Coach auttaa sinua tunnistamaan omiesi lisäksi myös organisaation kehityskohteita. 

Coach tukee ja haastaa sinua löytämään itse parhaat ajattelu- ja toimintatavat tilanteeseesi. Hän valmentaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, mikä samalla auttaa koko organisaatiota menestymään. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niiden päätteeksi sovitte yhdessä konkreettisia toimenpiteitä asioiden eteenpäin viemiseksi. 

Coachaus sopii erityisesti asiantuntijatehtävissä toimiville ja esimiehille. Coachauksesta on apua esim. oman työn, organisaation tai toimialan muuttuessa. Coach voi auttaa myös esimiestyössä vastaan tulevassa haastavassa tilanteessa tai kun valmistaudut tärkeään tehtävään tai esiintymiseen.

Coachausta voidaan tehdä täsmäapuna tai se voi olla jatkuvaa tukien sinua henkilökohtaisessa kasvussa; kertojen määrästä ja kestosta sovitaan tarpeesi mukaan. Coachauksen hinta on 170 euroa tunnilta tai sopimuksen mukaan.

Coachaus on mahdollista toteuttaa kasvotusten, puhelimitse tai Skype-yhteyden välityksellä.

Kysy lisätietoja
Päivi Puhakka osaamispäällikkö 040 561 5306 paivi.puhakka@markinst.fi

Coachauksen hinta on 170 euroa + alv 24 % tunnilta tai sopimuksen mukaan.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua.

Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta. 


Jokin muu koulutus?