Henkilöstöjohtamisen tutkinto

Henkilöstöjohtamisen tutkinto sparraa sinut HR:n huipulle ja liiketoiminnan ytimeen. Koulutuksen käytyäsi pystyt henkilöstöjohtamisen keinoin tukemaan tuottavuuden ja tehokkuuden kehitystä organisaatiossa – henkilöstön hyvinvointia unohtamatta.

Koulutus alkaa
12.6.2019

Hinta 6100 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 12 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät n. 10

Seuraavat alkamisajankohdat 12.6.2019

Kehitä omaa ja organisaatiosi henkilöstöjohtamista

Tavoitteellinen henkilöstöjohtaja analysoi johtamisen systematiikkaa ja kehittää oman organisaationsa henkilöstöjohtamista liiketoiminta- ja strategialähtöisesti. Henkilöstöjohtajan tutkinnossa otat haltuusi hyvän henkilöstöjohtamisen  toimintamallit.

Tutkinto soveltuu vaativissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä toimiville tai toimineille. Se valmistaa myös johtoryhmätyöskentelyyn. Saat parhaan hyödyn tutkinnosta, jos sinulla on useiden vuosien kokemus vaativista henkilöstöjohtamisen tehtävistä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä alan työpaikkaa.

Analysoit jo koulutuksen aikana oman organisaatiosi käytäntöjä, käyt ne ohjatusti läpi organisaatiosi muiden avainhenkilöiden kanssa ja huolehdit täytäntöönpanosta. Opiskeluryhmässä verkostoidut ja sparraat ajatuksiasi muiden henkilöstöjohtajaksi opiskelevien kanssa. Halutessasi saat henkilökohtaista coachingia, jossa etsitään ratkaisuja omiin vuositavoitteisiisi.

Tutkinto sopii myös jatko-opinnoiksi Henkilöstöpäällikön tutkinnon suorittaneille.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi

Koulutuksen anti juurtui heti käytäntöön, koska sovelsin kaikki harjoitukset omaan työhöni.

Katri Vermanne
Maanmittauslaitos


Koulutus kirkasti, miten henkilöstöjohtamisen kautta voidaan viedä asioita eteenpäin.Hyvä, että harjoitukset täytyi viedä omaan organisaatioon! Ne pakottivat selvittämään, mikä tilanne on omassa organisaatiossani.Monet yrityksemme toimintatavat kirkastuivat koulutuksen aikana. Löytyi yhteinen kieli toimitusjohtajan kanssa, ja sain vietyä asioita eteenpäin.Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Koulutus kestää 12 kk. Siihen sisältyy n. 10 koulutuspäivää ja 7-10 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 30 op.

Henkilöstöjohtamisen tutkinto koostuu kuudesta kurssista. Voit ostaa kursseja myös erikseen.

1. Näkemyksellinen henkilöstöjohtaminen

Kurssin opeilla kykenet rohkeasti uudistamaan oman organisaatiosi henkilöstöjohtamista. Syvennyt moderneihin, ketteriin henkilöstöjohtamisen tapoihin ja saat välineet, joilla analysoit oman organisaatiosi henkilöstön johtamisen nykytilaa. Selvität kriittiset kehityskohteet ja tiedät, millä välineillä tarttua niihin. Tuloksena on henkilöstöjohtamisen malli, jossa henkilöstön potentiaali saadaan tuottavammin käyttöön.

2. Työoikeus, tuottavuus ja työhyvinvointi

Kurssin jälkeen osaat proaktiivisesti uudistaa organisaatiosi toimintaa työlainsäädännön puitteissa. Tunnet työlainsäädännön rajoitukset ja mahdollisuudet ja näet, miten organisaatiosi voi toimia tuottavuutta ja työhyvinvointia kehittävällä tavalla säädösten puitteissa.

3. HR-analytiikka

HR-analytiikka, mitä se on? Kurssilla käsitellään metodeja ja konsepteja. Miten pääsemme HR-raportoinnista HR-analytiikkaan?

4. Talent Management

Talent Management ymmärretään kurssilla laajasti: se pitää sisällään koko organisaation osaamisen ja kyvykkyyden systemaattisen johtamisen ja kehittämisen mutta myös yksittäisten työntekijöiden potentiaalin tunnistamisen ja kehittämisen. Se on siis sekä osaamisen että osaajien johtamista. Tämä vaatii tulevaisuudessa aivan uudenlaisia henkilöstöjohtamisen ratkaisuja, kuten joustoja, kilpailtaessa osaavasta työvoimasta.

Kurssilla osallistujat analysoivat oman organisaation tilanteen ja rakentavat systemaattisuutta toimintaan. Näin he vahvistavat organisaationsa kilpailuetua ja varmistavat tulevaisuuden osaamisen.

Kurssin kouluttaja Christian Slöör: "Talent Management varmistaa yrityksen tuottavuuden". Katso video.

5. Johtamisjärjestelmä

Kurssilla rakennat omaan organisaatioisi toimivat ja nykyaikaiset johtamisen tavat. Analysoit organisaatiosi nykytilaa ja luot juuri teille sopivan johtamismallin. Nostat esiin tärkeimmät kehittämiskohteet ja osaat ottaa perustellusti käyttöön parantamistoimenpiteet. Käytössäsi on työkalut ja ammattilaisen ohjauksessa valmisteltu suunnitelma organisaatiosi johtoryhmätyöskentelyn ja johtamisen kehittämiseksi.

6. Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä

​Haluatko menestyä johtoryhmätyöskentelyssä ja vaikuttaa johtoryhmän päätöksiin? Kurssilla vahvistat valmiuksiasi johtoryhmätyöskentelyyn. Saat kokemuksen johtoryhmätyöskentelystä ja yhteisen tavoitteen edistämisestä.

7. Valinnainen kurssi tai henkilökohtainen coaching/mentorointi

Coaching/mentorointi on yhä enemmän käytössä organisaatioissa, joissa halutaan tukea vaativissa tehtävissä toimivien menestymistä ja onnistumista. Coaching on yksi tuloksellisimmista henkilöstön kehittämisen menetelmistä ja viime kädessä sen tulokset näkyvät koko organisaation menestyksenä.

Jos kiinnostuit asiasta, ota yhteys kehittämispäällikkö Irmeli Kalliosalmeen, p. 050 401 4130, irmeli.kalliosalmi@markinst.fi

Etätehtävät

Tutkinnon jokaiseen kurssiin kuuluu etätehtäviä koulutuspäivien välillä. Tehtävät kytketään hyvin tiiviisti omaan organisaatioon ja olennaista on, että osallistujat itse nostavat esiin omasta organisaatiostaan sen näkökulman, joka on haasteellinen ja kaipaa ratkaisua tai kehittämistä. Osallistujat luonnollisesti laativat vastauksen, mutta olennaista vastauksen synnyssä ja ratkaisujen laadinnassa on, että osallistuja sparraa pohdintojaan ja käy keskusteluita omassa organisaatiossaan.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?