Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen

Kun kilpailu osaavista työntekijöistä kovenee, nousevat henkilöstön palkitseminen ja sitouttaminen kriittisiksi kilpailutekijöiksi yritysten välillä. Opi työntekijöiden palkitsemisen ja sitouttamisen aineelliset ja aineettomat vaihtoehdot.

Koulutus alkaa
11.3.2020

Hinta 1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 2

Seuraavat alkamisajankohdat 11.3.2020

Lisätietoa koulutuksesta

Henkilöstön palkitseminen ja sitouttaminen ovat hyvin vahvoja ohjauksen ja johtamisen keinoja. Onkin tärkeää, että ne toimivat ja tukevat liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista.

Tässä koulutuksessa opit rakentamaan oikeudenmukaisen ja motivoivan työn vaativuuden arvioinnin ja siihen perustuvan palkkauspolitiikan ja palkitsemisjärjestelmän. Opit soveltamaan palkkauksen, palkitsemisen ja sitouttamisen periaatteita erilaisiin työntekijöihin. 

Kun faktat ovat selvillä, tiedät miten säästää kustannuksia tinkimättä työntekijöiden hyvinvoinnista ja tyytyväisyydestä. Tutustut myös henkilöstön palkitsemisen verotuksen perusteisiin. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, suoraan omiin työtehtäviisi.

Tämä koulutus sopii HR- ja talousammattilaisille sekä esimiehille.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Koulutuspäivät
11.3.2020, 12.3.2020
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää ja 7-10 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 6 op.
Kouluttajat

mm.

Jarkko Kuusinen, Veroasiantuntija, HR Ennakkoverokonsultointi Oy

Anu Hakonen, lehtori, ohjelmajohtaja, Vaasan yliopisto

Koulutuspäivien teemat

  • Palkan, palkitsemisen ja sitouttamisen merkitys työnantajalle ja työntekijälle
  • Palkkaan ja palkitsemiseen vaikuttavia tekijöitä
  • Palkan määräytymisen perusteet
  • Työn vaativuuden arviointi
  • Palkitsemisen kokonaisuus
  • Sitouttamisen mahdollisuudet

Ohjattu verkko-opiskelu 2 kk

Etäjakson aikana opit hahmottamaan organisaatiossa käytettävän palkitsemisjärjestelmän. Ymmärrät palkitsemisen kokonaisuuden ja analysoit, miten se tulisi toteuttaa omassa organisaatiossasi.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?