Henkilöstöpäällikön tutkinto

Oletko valmis henkilöstöpäällikön tehtäviin? Koulutuksessa opit suunnittelemaan HR:n toimintoja kokonaisuutena ja myös toteuttamaan suunnitelmat käytännössä. Koulutuksen suorittanut henkilöstöpäällikkö on HR-toimintojen ammattilainen, joka työllään tukee aidosti liiketoimintaa.

Koulutus alkaa
30.9.2019

Hinta 5460 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 11 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 12

Seuraavat alkamisajankohdat 30.9.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Näkemyksellinen henkilöstöpäällikkö ymmärtää HR-toiminnon strategisen merkityksen  ja tehtävät. Henkilöstöpäällikön tutkinnosta saat henkilöstöjohtamisen vastuullisiin tehtäviin vaadittavat valmiudet.  Pystyt luomaan toimivia HR-käytäntöjä, joilla parannat organisaation tuottavuutta – henkilöstön työhyvinvointia unohtamatta. Opit rakentamaan prosesseja ja ratkaisuja, jotka tukevat organisaation esimiestyötä.

Koulutus soveltuu HR-tehtävissä toimiville ja esimiehille. HR-koulutus tukee sinua tavoitteissasi myös, jos haluat edetä urallasi kohti vaativampia HR-rooleja.

HR-koulutus on hyödyllistä erityisesti silloin, kun organisaatiossa on ajankohtaista perustaa, kehittää ja yhdenmukaistaa henkilöstöjohtamisen toimenpiteitä. Henkilöstöpäällikön tutkinnon suoritettuasi voit halutessasi edetä Henkilöstöjohtamisen tutkintoon

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Tutkinto kestää 11 kk. Siihen sisältyy 12 koulutuspäivää ja 7-10 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 36 op.
Kouluttajat

mm.

Anne Haggrén, toimitusjohtaja, AH Consulting Oy

Marko Kesti, apulaisprofessori, Lapin yliopisto

Piia Heikkilä, asiantuntija, Novetos Oy

 

Tutkinto koostuu viidestä kiinteästä ja yhdestä valinnaisesta kurssista. Kurssien tarkempi koulutussisältö on esitelty kunkin kurssin omalla sivulla. 

Kiinteät kurssit (5)

HR liiketoiminnan kumppanina 30.9.–1.10.2019

Miten HR voi parhaalla mahdollisella tavalla tukea liiketoimintaa? Tällä kurssilla yhdistät HR:n ja liiketoiminnan ymmärryksen. Syvennyt juuri oman organisaatiosi menestystekijöihin ja kehittämiskohteisiin. 
 

Työoikeutta HR-lähtöisesti 27.–28.11.2019

Osaatko soveltaa työoikeutta? Koulutuksen aikana opit soveltamaan työlainsäädäntöä niin, että pystyt ennaltaehkäisemään vaikeita tilanteita ja rakentamaan työn tekemisen pelisäännöt sekä esimiestyölle työoikeudellisesti kestävät raamit.
 

Henkilöstö investointina 27.–28.1.2020

Koulutuksessa opit, mitkä henkilöstöön liittyvät luvut ovat keskeisiä yrityksen toiminnan kannalta. Opit myös kehittämään yrityksen tuottavuutta ja tehokkuutta henkilöstön hyvinvoinnin huomioiden. 
 

Henkilöstösuunnittelu ja suorituksen johtaminen 27.–28.4.2020

Miten johdetaan henkilöstön osaamista?  Miten vaikutetaan suoritukseen ja saadaan jokaisen työntekijän potentiaali käyttöön? Tällä kurssilla opit tuntemaan henkilöstönsuunnittelun kokonaisuuden ja rakentamaan tulevaisuutta ennakoivan henkilöstösuunnitelman. 
 

Organisaatiokulttuuri ja muutosjohtaminen ​​​​​​10.–11.6.2019

Organisaatiokulttuuriin on mahdollista vaikuttaa! Kurssilla autat tekemään oman organisaatiokulttuurin näkyväksi ja saat välineet muutostilanteiden johtamiseen ja niissä toimimiseen. 
 

Valinnaiset kurssit (valitse yksi)

Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen 11.–12.3.2020

Kun kilpailu osaavista työntekijöistä kovenee, nousevat henkilöstön palkitseminen ja sitouttaminen kriittisiksi kilpailutekijöiksi yritysten välillä. Kurssilla opit työntekijöiden palkitsemisen ja sitouttamisen aineelliset ja aineettomat vaihtoehdot.

Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen 9.–10.3.2020

Mitä työhyvinvointi tarkoittaa ja kuka sen tekee? Tämä kurssi on lähtölaukaus työhyvinvoinnin rakentamiseen. Koulutuksessa määrittelet, mitä työhyvinvointi ja hyvinvoiva työyhteisö sinun organisaatiossasi tarkoittavat ja luot suunnitelman niiden kehittämiseksi.

 

Voit opiskella kursseja myös yksitellen!

Briefly in English

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?