HR-analytiikka

Syvenny palkan muodostumisen periaatteisiin: mistä palkka muodostuu ja mikä palkkaan vaikuttaa? Opit ymmärtämään, miten palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmän toimivuus vaikuttaa henkilöstön motivaatioon, työhyvinvointiin ja tuottavuuteen.

Koulutus alkaa
11.2.2019

Hinta 1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 1

Seuraavat alkamisajankohdat 11.2.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuksessa opit tuntemaan toimivat palkkauskäytännöt. Tiedät, miten palkka muodostuu ja miten työn vaativuutta arvioidaan. Kurssilla teemoihin pureudutaan käytännönläheisin esimerkein ja lisäksi analysoit oman organisaatiosi nykytilan ja suunnittelet kehitysehdotuksia. Opit näin huolehtimaan oman organisaatiosi palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmän toimivuudesta.

Palkkaus ja palkitsemisen perusteet -koulutus sopii HR-assistenteille ja muille HR-ammattilaisille, esimiehille sekä taloushallinnossa toimiville.

Palkkauksen ja palkitsemisen hyvät käytännöt ovat jokaisen toimivan organisaation perusta. Koulutuksen myötä rohkaiset organisaatiota avoimeen keskusteluun palkkauksesta ja palkitsemisjärjestelmästä. Tuliaisena koulutuksesta tuot organisaatiosi käyttöön viimeisimmän tutkimustiedon ja parhaat palkkaus- ja palkitsemiskäytännöt.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Sonja Johnsson osaamispäällikkö 045 633 9413 sonja.johnsson@markinst.fi
Koulutuspäivät
11.2.2019 0:00:00, Loput koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk ja siihen sisältyy 1 koulutuspäivä sekä ohjattua etäopiskelua n. 7 h/vko. Laajuus 2 ov.

Koulutuspäivien teemoja:

  • Palkan muodostumisen tekijät
  • Työn vaativuuden arviointi
  • Palkitsemisen kokonaisuus

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?