HR-analytiikka

Nykyaikaisessa henkilöstöjohtamisessa HR-luvut ja analytiikka luovat perustan päätöksenteolle ja suunnittelulle. Tällä kurssilla opit ymmärtämään ja hyödyntämään lukuja ja hahmotat, miten HR-analytiikka voi palvella henkilöstöjohtamista ja liiketoimintaa.

Koulutus alkaa
10.2.2020

Hinta 1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 1

Seuraavat alkamisajankohdat 10.2.2020

HR-analytiikka kertoo olennaiset luvut

HR-analytiikka tekee näkyväksi henkilöstöön kohdistuneiden panostusten tuotoksen ja tuloksellisuuden. Kun henkilöstön osaamisesta, jaksamisesta ja hyvästä johtamisesta pidetään huolta, luodaan pohjaa menestykselle. Keskustelu johdon kanssa on sujuvampaa ja tuloksellisempaa, kun pystyt HR-ammattilaisena esittämään perustelut tälle myös lukujen valossa; säästöinä, kustannustehokkuutena ja tuloksellisuutena.

Tässä koulutuksessa opit hahmottamaan, mitkä ovat olennaiset luvut oman organisaatiosi liiketoiminnan ja henkilöstöjohtamisen kannalta. Innostut seuraamaan HR:n lukuja ja opit kytkemään ne tuottavuuteen ja tuloksellisuuteen. Koulutuksessa ei keskitytä pilkuntarkkoihin lukuihin vaan opitaan tekemään arvioita suunnista ja trendeistä HR-lukujen avulla. 

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat työssään henkilöstöjohtamisen kokonaisuudesta. Koulutus soveltuu myös talousjohtajille ja liiketoiminnasta vastaaville, joiden vastuulla on sekä henkilöstö että liiketoiminta.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa. Voit sisällyttää kurssin myös osaksi HR-asiantuntijan ohjelmaa.

Kysy lisätietoja
Sonja Johnsson osaamispäällikkö 045 633 9413 sonja.johnsson@markinst.fi
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 1 koulutuspäivä ja oman aikataulun mukaista etäopiskelua 5-7 h viikossa. Laajuus on 4 op.
Kouluttajat

Pauli Dahlbom, Founder - Director, Analytics and Business Development, Peoplegeeks Oy

Piia Heikkilä, KTM, EMBA, liikkeenjohdon konsultti, valmentaja, mentori, Novetos Oy

Koulutuspäivän teemat:

  • HR:n lisäarvon tuottaminen
  • HR:n kehitys, HR 3.0
  • Henkilöstöanalytiikan perusteet
  • (Big) datan ja kehittyneen analytiikan mahdollisuudet henkilöstöä koskevassa päätöksenteossa 
  • Esimerkkejä HR-analytiikan hyödyntämisestä liiketoiminnan näkökulmasta 

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa oman aikataulusi mukaan. Saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?