HR-asiantuntija

​Kaipaatko HR-roolisi tueksi syvällistä osaamista tietystä henkilöstöhallinnon osa-alueesta? HR-asiantuntijan koulutuksessa valitset juuri sinua kiinnostavan opintokokonaisuuden.

Koulutus alkaa
20.11.2018

Hinta 3600 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 4-7 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 5-7

Seuraavat alkamisajankohdat 20.11.2018

Lisätietoa koulutuksesta

Rakennamme sinulle henkilökohtaisen HR-asiantuntijaohjelman, johon sisältyy kolme kurssia. Kurssit valitaan sinulle henkilökohtaisesti tarpeesi ja toiveidesi mukaan. 

Suosituimpia HR-asiantuntijakokonaisuuksiamme ovat olleet: 

 • Työsuhdeasiat ja työoikeus
 • Työyhteisö ja työhyvinvointi

HR-asiantuntijakoulutuksen aloitusajankohta on yksilöllinen riippuen kurssivalinnoistasi.

Soita ja kysy lisää!


 

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Sonja Johnsson osaamispäällikkö 045 633 9413 sonja.johnsson@markinst.fi
Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Tutkinto kestää 4-7 kk riippuen valitsemastasi aihealueesta. Se sisältää 5-7 koulutuspäivää sekä n. 7 h ohjattua etäopiskelua viikossa. Laajuus on 7,5 op.

Rakennamme yksilöllisiä HR-asiantuntijaohjelmia asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.  HR-asiantuntijaohjelma koostuu kolmesta HR-teemaisesta kurssista. Koulutuksen alkamisajankohta ja koulutuspäivät riippuvat 
valitsemistasi kursseista.

HR-asiantuntijaohjelma pureutuu aina syvällisesti yhteen HR:n osa-alueeseen, kuten työsuhdeasiat, työoikeus, henkilöstötuottavuus, sitouttaminen ja palkitseminen sekä osaamisen johtaminen. 

Esimerkkejä suosituimmista HR-asiantuntijaohjelmistamme:

Työsuhdeasiat ja työoikeus

Syvennyt organisaation henkilöstön kannalta tärkeimpiin virallisiin säädöksiin ja lakeihin. Selvität oman organisaatiosi nykytilanteen ja tutustut työoikeuteen ja työsuhdetta määrittäviin lakeihin niin hyvin, että pystyt luomaan uusia, luoviakin toimintamalleja organisatioosi. 

 • Työsuhdeasiat tutuksi 
 • Työoikeutta HR-lähtöisesti 
 • Työoikeus, tuottavuus ja työhyvinvointi 
   

Työyhteisö ja työhyvinvointi

Keskityt parantamaan tuottavan organisaation peruselementtejä. Koulutuksen tavoitteena on tunnistaa, mistä oman henkilöstön työhyvinvointi syntyy, ja ratkaista työhyvinvoinnin haasteet. Koulutuksen päätyttyä sinulla on työkaluja, metodeja ja malleja kehittää organisaationne työhyvinvointia sekä taito ja rohkeus argumentoida työyhteisön hyvinvoinnin merkityksestä. 

 • Työhyvinvointikortti
 • Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen
 • Työyhteisösovittelu ja resilienssi
   

Soita ja kysy lisää! 

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?