HR Master Certificate

Tule kehittämään oman organisaatiosi henkilöstöjohtamista. Saat näkemystä, kompetenssia henkilöstötyön vaativimpiin osa-alueisiin ja vakuuttavuutta asiantuntijana. Olemme toteuttaneet ohjelman yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

jatkuva haku

Hinta 10285 € (+ alv 24%) voidaan jakaa kahteen erään

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 v
Paikka Espoo / Helsinki
Koulutuspäivät Valitsemiesi kurssien mukaan

Seuraavat alkamisajankohdat jatkuva haku

Kasva vastuullisempiin tehtäviin

HR Master Certificate -ohjelma tukee kasvuasi HR-ammattilaisen urapolulla. Tule mukaan, jos sinulla on jo kokemusta HR-tehtävistä ja haluat kehittää osaamistasi yhä strategisemmalle tasolle.

Sertifikaattiohjelma on tarkoitettu HR-ammattilaisille, jotka toimivat tai tulevat lähitulevaisuudessa toimimaan vastuullisissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä. 

Voit aloittaa opinnot silloin kun sinulle parhaiten sopii ja rakentaa tarjonnasta ammatillista kehittymistäsi parhaiten tukevan kokonaisuuden. Saat käyttöösi sekä Markkinointi-instituutin että Helsingin seudun kauppakamarin kokemuksen, osaamisen ja parhaat palvelut koko kahden vuoden ajaksi.

HR Certificate -ohjelmat uran eri vaiheisiin

  • HR Master Certificate -ohjelma on ensimmäinen HR Certificate -ohjelmista.

Lähiaikoina ovat tulossa tarjolle myös: 

  • HR Professional Certificate -ohjelma. Se on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkin verran kokemusta HR-tehtävistä ja jotka haluavat kehittyä vastuullisempiin tehtäviin, kuten toimiakseen HR-asiantuntijana tai henkilöstöpäällikkönä.
     
  • HR Skills Certificate -ohjelma puolestaan on suunnattu henkilöille, jotka ottavat ensiaskeleitaan HR-urapolullaan.  
Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Sonja Johnsson osaamispäällikkö 045 633 9413 sonja.johnsson@markinst.fi

"Ainutlaatuisissa HR Certificate -ohjelmissa saat käyttöösi Markkinointi-instituutin ja Helsingin seudun kauppakamarin parhaat HR-palvelut."


Koulutuspäivät
11.2.2019, 4.4.2019, 5.4.2019, 12.6.2019, 3.10.2019, 28.10.2019, 29.10.2019, 12.12.2019
Laajuus
Ohjelman kokonaiskesto on 2 vuotta. Sen aikana ohjelmaan sisältyvät palvelut ja kurssitarjonta ovat vapaasti käytettävissäsi. Koulutuksen laajuus on 73 op.

Valittavinasi ovat seuraavat Markkinointi-instituutin kurssit:


Helsingin seudun kauppakamarin palveluista käytettävissäsi ovat:

  • HR-päättäjäklubi
  • Ammattikirjasto, yli sadan sähköisen ammattikirjan kokoelma
  • Laaja ja monipuolinen KoulutusOnline-verkkokoulutuspalvelu
  • Henkilöstöpäivät tai muu valittu matkaseminaari kotimaassa tai laivalla
  • Vapaavalintainen ajankohtaiskoulutus.

Osallistumismaksu kattaa sisällöt-kuvauksessa mainitun Markkinointi-instituutin ja Kauppakamarin tarjonnan sekä niihin liittyvän oppimateriaalin.

Jos haluat jakaa maksun kahteen erään, ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeen Lisätiedot-kentässä. Ensimmäisen erän tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua.  

Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Koska kyseessä on Markkinointi-instituutin ja Kauppakamarin yhteistoteutus, tulet vielä saamaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia tietosuoja-asioihin liittyen. Sähköposti ohjaa sinut lomakesivulle, jossa pääset hyväksymään kummankin järjestäjäorganisaation tietosuojaselosteen ja opiskelijasopimuksen. Näin mahdollistamme luottamuksellisen yhteistyön henkilötietojen käsittelyssä osapuolten välillä.


Jokin muu koulutus?