HR Master Certificate

Kun HR pysyy liikkeessä, on organisaatiokin aina ajan hermolla. Tässä ohjelmassa löydät keinot valjastaa henkilöstön potentiaali täysimääräisesti käyttöön ja liiketoiminnan tueksi. Toteutamme tämän ainutlaatuisen ohjelman yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

joustava aloitus

Hinta 9250 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1-3 vuotta valitsemiesi palveluiden mukaan
Paikka Espoo / Helsinki
Koulutuspäivät Valitsemiesi kurssien mukaan

Seuraavat alkamisajankohdat joustava aloitus

Kasva vastuullisempiin tehtäviin

HR on organisaation kasvot: huippuosaajat HR:ssä viestivät yrityksen kulttuurista ja vahvistavat työnantajamielikuvaa. Tässä kokeneiden HR-asiantuntijoiden sertifikaattiohjelmassa saat rohkeutta kyseenalaistaa, ottaa aiempaa enemmän vastuuta ja tehdä vaativia päätöksiä. Kasvat asiantuntijana, jota kuunnellaan ja joka halutaan mukaan kehittämään organisaatiota ja sen liiketoimintaa. 

HR Master Certificate -ohjelma nostaa sinut henkilöstöjohtamisen kärkijoukkoon. Pääset mukaan kauppakamarin HR-päättäjäklubiin, jossa voit jakaa kokemuksia, tuulettaa ajatuksiasi ja verkostoitua muiden kunnianhimoisten HR-päättäjien kanssa. Klubin jäsenet edustavat laajasti henkilöstöjohtoa eri toimialoilta ja erilaisista organisaatioista.

Ohjelmaan on jatkuva haku. Ohjelma on suunniteltu siten, että sen voi sovittaa joustavasti omiin aikatauluihin. Sertifikaatin ehtii hyvin suorittaa vuodessa, mutta joustavuuden takaamiseksi opiskelulle on varattu aikaa kolme vuotta. Todistuksena osaamisestasi saat sertifikaatin alan arvostetuilta, tunnetuilta toimijoilta.

HR Certificate -ohjelmat uran eri vaiheisiin

  • HR Master Certificate -ohjelma on ensimmäinen HR Certificate -ohjelmista.

Lähiaikoina ovat tulossa tarjolle myös: 

  • HR Professional Certificate -ohjelma. Se on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkin verran kokemusta HR-tehtävistä ja jotka haluavat kehittyä vastuullisempiin tehtäviin, kuten toimiakseen HR-asiantuntijana tai henkilöstöpäällikkönä.
     
  • HR Skills Certificate -ohjelma puolestaan on suunnattu henkilöille, jotka ottavat ensiaskeleitaan HR-urapolullaan.  
Kysy lisätietoja
Sonja Johnsson osaamispäällikkö 045 633 9413 sonja.johnsson@markinst.fi
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi

HR-Certificate-symboli-gold

Ainutlaatuisissa HR Certificate -ohjelmissa saat käyttöösi Markkinointi-instituutin ja Helsingin seudun kauppakamarin parhaat HR-palvelut.www.youtube.com
"Ilman koulutusta olisin ihmisenä erilainen."

Juha Nissilä
Henkilöstöpäällikkö, Stora Enso


Koulutuspäivät
11.2.2019, 4.4.2019, 5.4.2019, 12.6.2019, 3.10.2019, 28.10.2019, 29.10.2019, 12.12.2019
Laajuus
Ohjelman kokonaiskesto on 1-3 vuotta. Sen aikana ohjelmaan sisältyvät palvelut ja kurssitarjonta ovat vapaasti käytettävissäsi. Koulutuksen laajuus on 73 op.

Valittavinasi ovat seuraavat Markkinointi-instituutin kurssit:


Helsingin seudun kauppakamarin palveluista käytettävissäsi ovat:

  • HR-päättäjäklubi
  • Ammattikirjasto, yli sadan sähköisen ammattikirjan kokoelma
  • Laaja ja monipuolinen KoulutusOnline-verkkokoulutuspalvelu
  • Henkilöstöpäivät tai muu valittu matkaseminaari kotimaassa tai laivalla
  • Vapaavalintainen ajankohtaiskoulutus.

Osallistumismaksu voidaan maksaa 3 erässä,  3.430 € + alv /erä. Kokonaishinnaksi tulee tällöin 10.290 € + alv.  Mikäli haluat jakaa maksun eriin, mainitse tästä ilmoittautumislomakkeen LISÄTIEDOT-kentässä.

Osallistumismaksu kattaa sisällöt-kuvauksessa mainitun Markkinointi-instituutin ja Kauppakamarin tarjonnan sekä niihin liittyvän oppimateriaalin.

Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Koska kyseessä on Markkinointi-instituutin ja Kauppakamarin yhteistoteutus, tulet vielä saamaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia tietosuoja-asioihin liittyen. Sähköposti ohjaa sinut lomakesivulle, jossa pääset hyväksymään kummankin järjestäjäorganisaation tietosuojaselosteen ja opiskelijasopimuksen. Näin mahdollistamme luottamuksellisen yhteistyön henkilötietojen käsittelyssä osapuolten välillä. 


Jokin muu koulutus?