Itsensä johtaminen

Osaatko johtaa itseäsi menestyksekkäästi? Tunnistatko oman työskentelytyylisi ja vahvuutesi johtajana, esimiehenä tai tiimin vetäjänä? Koulutus sisältää 360-arvioinnin.

Koulutus alkaa
7.3.2019

Hinta 1520 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 1

Seuraavat alkamisajankohdat 7.3.2019, 6.6.2019, 15.10.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Haluatko tietää, miten pärjäät esimiehenä ja tiimin tai projektin johtamisessa? Kun tunnet itsesi johtajana, saat lisää motivaatiota ja intohimoa omaan työhösi. Koulutukseen sisältyy 360-arviointi, jossa analysoit omaa toimintaasi ja saat palautetta muilta työyhteisön jäseniltä työskentelytyylistäsi, esimiestyöstäsi ja johtajuudestasi. Laadit oman johtajuutesi kehittämissuunnitelman, jolla hiot itsestäsi työyhteisön timantin!

Tämä esimieskoulutus sopii johtajille, projektien vetäjille sekä kaikille itsetuntemuksesta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää itsensä johtamista ja näin edistää työyhteisön hyvinvointia.

Koulutus auttaa kehittymään oman elämän huippujohtajaksi, joka uudistuu ja tekee tulosta. Koulutuksen myötä sinulla on konkreettisia keinoja johtaa itseäsi, sekä energiaa ja osaamista johtaa myös alaisiasi, tiimiäsi ja projektejasi. Voit hyödyntää kehittämissuunnitelmaasi omassa organisaatiossasi muokkaamalla siitä työkalun työyhteisön käyttöön.

Kysy lisätietoja
Kirsi Hanhisalo osaamispäällikkö 050 369 3914 kirsi.hanhisalo@markinst.fi
Kati Salovaara palvelukoordinaattori 040 905 0747 kati.salovaara@markinst.fi
Koulutuspäivät
7.3.2019
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk ja siihen sisältyy 1 koulutuspäivä, ennakkotehtävä, sekä ohjattua etäopiskelua 2–4 h/vko, laajuus 2 ov / 3 op.
Kouluttajat

Kouluttajina Markkinointi-instituutin esimiestyön asiantuntijat:

  • KM, systemic business coach Kirsi Hanhisalo
  • KM, ratkaisukeskeinen valmentaja Irmeli Kalliosalmi
  • FM Sirpa Korhonen

Ennakkotehtävä: 360-arviointi

Ennen koulutuspäivää opiskelija tekee 360-arvioinnin omassa organisaatiossaan. Sen tarkoituksena on kerätä palautetta opiskelijan johtamis- ja vuorovaikutuskäyttäytymisestä sekä määritellä hänelle selvät kehittämistavoitteet ja ne toimenpiteet, joilla tavoitteet saavutetaan. Arviointiin osallistuvat tyypillisesti henkilö itse, hänen esimiehensä ja alaisensa sekä kollegat. 360-arviointi tehdään yhteistyössä Corporate Spiritin kanssa.

Koulutuspäivä

  • Itsetuntemus ja itsensä johtaminen käytännön johtamistyössä
  • Ajanhallinnasta kokonaisvaltaiseen hallinnan tunteeseen
  • 360-arviointi ja arviointitulosten purku ryhmissä
  • Henkilökohtaisen johtajuuden suunnitelmallinen ja tavoitteellinen kehittäminen

Etätehtävä

Koulutuspäivän jälkeen opiskelija laatii tavoitteellisen ja mittaroidun kehittämissuunnitelman, jolla hän kehittää omaa johtajuuttaan arjen työssä. Suunnitelman teossa hyödynnetään 360-arvioinnin tuloksia ja kurssipäivän aikana tehtyjä harjoituksia.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?