Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto Oulu

Ent. Johtamisen erikoisammattitutkinto JET

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) valmistaa sinut entistä tavoitteellisemmaksi esimieheksi ja johtajaksi. Tässä Opetushallituksen virallisessa ammatillisessa tutkinnossa osoitat osaamisesi omissa työtehtävissäsi, joten sinun täytyy toimia johto- tai esimiestehtävissä.

Koulutus alkaa
16.4.2019

Hinta 960 €

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 18 kk
Paikka Oulu
Koulutuspäivät 1-10

Seuraavat alkamisajankohdat 16.4.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa tunnistat omat roolisi, vahvuutesi ja kehittämiskohteesi. Kasvat varmaksi johtajaksi ja kehität samalla myös organisaatiosi johtamista ja työyhteisösi käytäntöjä kokonaisvaltaisesti. 

Tämä esimieskoulutus soveltuu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joilla on jo käytännön kokemusta oman alueensa johtamisesta. 

Tutkinnossa rakennat itsellesi yksilöllisen  oppimispolun valitsemalla niitä kursseja, jotka tukevat omia osaamis- ja kehittymistarpeitasi. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Markkinointi-instituutin ohjaajalta. 

Tutkinto tunnettiin aiemmin nimellä Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET. Se on työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, joka sisältää oppimista omissa työtehtävissäsi. Jos olet vielä esimiesurasi alkutaipaleella, suosittelemme sinulle Lähiesimiestyön ammattitutkintoa. 
Katso myös projekten johtajille räätälöity johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Jos olet vielä esimiesurasi alkutaipaleella, suosittelemme sinulle Lähiesimiestyön ammattitutkintoa

Kysy lisätietoja
Sari Rantakokko osaamispäällikkö 050 526 7274 sari.rantakokko@markinst.fi
Heidi Kemppainen asiakkuuspäällikkö 040 669 4629 heidi.kemppainen@markinst.fi

"Tutkinnon ehdoton etu on konkretia eli se, että asioita ei käsitellä vain teoriassa ja ideaalitilanteissa vaan tartutaan käytäntöön."


"Koulutus antoi rohkeutta kokeilla uusia asioita. Positiivisten tulosten ansiosta kehittämääni uutta johtamismallia sovelletaan nyt koko taloon."


"Ammattitaidon vahvistumisen myötä olen muuttunut varmemmaksi esimieheksi."


Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on noin 18 kk, ja siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Valitset Markkinointi-instituutin ohjaajan kanssa sinulle sopivat kurssit runsaasta kurssitarjonnastamme. 

Kaikille yhteinen tutkinnon osa

 • Johtajana toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat

 • Strategiatyön johtaminen
 • Projektityön johtaminen
 • Työyhteisön kehittämisen johtaminen
 • Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
 • Asiakkuuksien johtaminen
 • Talouden johtaminen
 • Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen

 

 

 

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.

Valitset Markkinointi-instituutin ohjaajan kanssa tutkintoon soveltuvasta kurssitarjonnasta ne kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon. Opintojen määrä riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi, mitä jo osaat ja miten kasvatat ammattitaitoasi työpaikallasi.

Jokaisessa ammatillisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla.

  Osallistumismaksu sisältää tutkinnon  suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

  Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden (eli osallistumismaksun).

  Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

  Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Koulutusrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).

  Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

  Markkinointi-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.


  Jokin muu koulutus?