Kannattavuuslaskenta ja budjetointi

Luotettavilla taloushallinnon laskelmilla kannattavuus kuntoon! Tällä kurssilla perehdyt käytännön operatiiviseen laskentaan. Kannattavuuslaskennan hallitseminen on perusta yrityksen talouden ymmärtämiseen.

Koulutus alkaa
5.9.2019

Hinta 1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 3 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 3

Seuraavat alkamisajankohdat 5.9.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Opit hallitsemaan kannattavuuslaskennan eli kustannus- ja hinnoittelulaskelmien perusteet. Opit myös ymmärtämään budjetoinnin ja raportoinnin merkityksen yrityksen johtamiselle. Laskemalla itse opit ymmärtämän erilaisia laskelmia ja raportteja ja osaat hyödyntää niitä työssä päätöksenteon tukena.

Koulutus on erinomainen lisä- ja täydennyskoulutus kaikille taloushallinnossa toimiville, joiden tarvitsee työssään ymmärtää budjetointia, kannattavuutta, kustannusrakenteita sekä kustannusten jakoperusteita. Koulutus sopii myös yrittäjille ja tulosvastuullisille esimiehille, joita budjetointi ja kannattavuuslaskenta hyödyttävät työssään.

Saat varmuutta monipuolisten laskemien laatimiseen ja analysoimiseen ja voit tukea tehokkaasti yrityksen kustannustietoisuutta ja tuottavuuden kehittämistä.

Kurssi on osa Talouspäällikön tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin täydentää osaamistasi tutkinnon muilla kursseilla tai opiskella talouspäälliköksi asti.

Kysy lisätietoja
Jaana Kamppila osaamispäällikkö 050 401 4492 jaana.kamppila@markinst.fi

Koulutuspäivät olivat täyttä asiaa. Erinomainen asiasisältö.



Sain varmuutta työskentelyyn kustannuslaskentaa vaativissa tehtävissä.



Osaan tulkita tuloslaskelmaa ja tasetta ja budjetoida. Sain paperin, että osaan tehdä nämä asiat, joita olen tehnyt jo vuosikymmenet.



Koulutuspäivät
5.9.2019, 6.9.2019, 15.11.2019
Laajuus
Koulutus kestää 3 kk. Siihen sisältyy 3 koulutuspäivää ja 5-7 h ohjattua etäopiskelua verkossa. Koulutuksen laajuus on 8 op.
Kouluttajat

Timo Toivanen, KTM, TT Valmennus Oy

1. koulutuspäivä

Kannattavuus- ja kustannuslaskenta

  • Johdanto aiheeseen ja käsitteisiin
  • Kannattavuuslaskenta, suoritekohtainen laskenta
  • Tuotekustannus- ja hinnoittelulaskelmat

2. koulutuspäivä

Investointien kannattavuus ja budjetointi

  • Investointien kannattavuus
  • Budjetointi ja raportointi

Ohjattu verkko-opiskelu 3 kk

Etäjakson aikana opiskelija oppii tuottamaan, ymmärtämään ja soveltamaan katetuottolaskentaa, tuotekustannus- ja hinnoittelulaskentaa, toimintolaskentaa, investointilaskentaa ja budjetointia lukuisten monivalintatehtävien avulla. Tehtävistään opiskelija saa palautetta välittömästi.

3. koulutuspäivä

Toimintolaskenta ja budjettianalyysi

  • Toimintolaskenta
  • Budjettianalyysi

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Koulutuspäivien ohjelman muutokset ovat mahdollisia.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.
 


Jokin muu koulutus?