Lähiesimiestyön ammattitutkinto Oulu

Opi motivoimaan tiimiäsi ja tekemään tuloksellista esimiestyötä. Lähiesimiestyön ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Jotta voit suorittaa tutkinnon, sinun täytyy toimia esimiehenä tai operatiivisessa vastuussa olevana asiantuntijana.

Koulutus alkaa
7.11.2019

Hinta 660 €

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 12 kk
Paikka Oulu
Koulutuspäivät n. 10

Seuraavat alkamisajankohdat 7.11.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Hyvä lähiesimies rakentaa hyvinvoivaa työyhteisöä. Koulutuksessa otat haltuun esimiestyön kokonaisuuden: opit ohjaamaan ja suunnittelemaan tiimisi työskentelyä ja kasvat hyväksi esimieheksi. Koulutuksen jälkeen tunnet myös lainsäädännölliset velvollisuudet ja oikeudet johtaa tiimisi osaamista, työnjakoa ja tehtäviä strategiaa tukevalla tavalla. 

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, joka räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa voit huomioida myös työnantajasi tavoitteet. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Markkinointi-instituutin ohjaajalta.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii uusille esimiehille sekä vastikään operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille, tiiminvetäjille ja asiantuntijoille. Jos olet jo pitkään toiminut esimiehenä, suosittelemme sinulle Johtamisen erikoisammattitutkintoa (Oulu).

Kysy lisätietoja
Leena Ruopsa osaamispäällikkö 045 7734 5647 leena.ruopsa@markinst.fi

"Minulla on nyt selkeämpi yleiskuva siitä, millaiset vastuut, velvollisuudet ja työtehtävät esimiestyöhön kuuluu. Osaan siis hoitaa lähiesimiehen tehtäviä työlainsäädännön mukaan."


Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 12 kk, ja siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti.

Tutkinnon rakenne
Tästä sinulle räätälöidään yksilöllinen opiskelusuunnitelma

Lähiesimiehenä toimiminen

 • Lähiesimies strategian käytännön toteuttajana
 • Esimiestyön kokonaisuus
 • Innostava ja arkea johtava esimies
 • Itsensä ja erilaisuuden tunteminen
 • Esimies viestijänä ja vaikuttajana
 • Yhteistyön ja uudistumisen johtaminen tiimissä
 • Esimies työn ohjaajana ja perehdyttäjänä


Tutkintoon valitaan lisäksi kaksi seuraavista valinnaisista tutkinnon osista:

 • Asiakassuhteiden hoito
 • Toiminnan kannattavuus
 • Henkilöstötyö
 • Kehittämissuunnitelma
   


 

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.

Valitset Markkinointi-instituutin ohjaajan kanssa tutkintoon soveltuvasta kurssitarjonnasta ne kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon. Opintojen määrä riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi, mitä jo osaat ja miten kasvatat ammattitaitoasi työpaikallasi.

Jokaisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle.  Tutustu Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla.

Osallistumismaksu sisältää tutkinnon  suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden (eli osallistumismaksun).

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Koulutusrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Markkinointi-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.
 


Jokin muu koulutus?