Markkinointiviestinnän ammattitutkinto – digitaalinen markkinointi Oulu

Markkinointiassistentin osaamisala

Miten hyödynnät markkinoinnissa digitaalisia kanavia ja työkaluja? Tutkinnosta saat perustiedot digimarkkinoinnin kehittämiseen. Kyseessä on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jonka suorittaminen edellyttää, että työskentelet markkinointitehtävissä. Sopii hyvin myös yrittäjille!

syksy 2019

Hinta 660 €

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 12 kk
Paikka Oulu
Koulutuspäivät 7

Seuraavat alkamisajankohdat syksy 2019

Lisätietoa koulutuksesta

Digitaalisuus muuttaa markkinointiviestinnän työn luonnetta ja kehityksen mukana pysyminen vaatii uusia taitoja. Tässä tutkinnossa saat kokonaiskuvan digimarkkinoinnista ja digitaalisuuden mukanaan tuomista muutoksista yrityselämään ja markkinointiin.

Tutkinto sopii markkinoinnin tai markkinointiviestinnän tehtävissä työskenteleville kuten markkinointiassistenteille ja -koordinaattoreille sekä mainostoimistouraansa aloittaville.

Markkinointiviestinnän ammattitutkinto on tunnettu ja työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, jossa näytät osaamisesi kehittämällä käytännössä oman työpaikkasi markkinointiviestinnän toimivuutta, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Koulutus räätälöidään sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa voit huomioida myös työnantajasi tavoitteet. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Markkinointi-instituutin ohjaajalta.

Kysy lisätietoja
Paula Honka osaamispäällikkö 050 374 5532 paula.honka@markinst.fi

"Toin koulutuksesta työpaikalleni monia arvokkaita näkökulmia."


Koulutuspäivät
Koulutuspäivät riippuvat henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmastasi
Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 7 kk, ja siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti.
Kouluttajat

Heli Isohookana, toimitusjohtaja, Heliet Oy

Mari Kiirikki, copywriter, Brand'em

Kati Keronen, johtaja, Valoria Oy

Jonna Muurinen, toimitusjohtaja, Markkinointiviestintätoimisto Kuulu

Riikka Pohjanen​, johtaja, Verkkoasema Oy

Esimerkki koulutukseen sisältyvistä kursseista ja aikataulusta.
Tästä sinulle räätälöidään yksilöllinen opiskelusuunnitelma.

 

1. koulutuspäivä

 • Koulutuksen sisältö ja tutkinnon suorittaminen
 • Markkinointiviestinnän viitekehys ja rooli markkinoinnissa

 

2. koulutuspäivä

 • Hyvä brief, kuinka annan hyvän toimeksiannon
 • Kampanjasuunnitelman vaiheet

 

3. koulutuspäivä

 • Sisältömarkkinointi

 

4. koulutuspäivä

 • Sosiaalinen media markkinoinnin suunnittelussa
 • Sosiaalisen median kanavat ja niiden mahdollisuudet

 

5. koulutuspäivä

 • Facebook-markkinointi

 

6. koulutuspäivä

 • Verkkosivut ja markkinoinnin automaatio

 

7. koulutuspäivä

Talouden tunnusluvut markkinoinnissa

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.

Valitset Markkinointi-instituutin ohjaajan kanssa tutkintoon soveltuvasta kurssitarjonnasta ne kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon. Opintojen määrä riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi, mitä jo osaat ja miten kasvatat ammattitaitoasi työpaikallasi.

Jokaisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu Markkinointiviestinnän ammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla (tulossa syksyllä 2018).

Tutkinnon rakenne

Markkinointiviestinnän ammattitutkinto, markkinointiassistentin osaamisala, tutkinnon osat:

 • Markkinointiviestinnän toimeksiannon valmistelu
 • Projektisuunnitelman laatiminen
 • Projektisuunnitelman toteutus

Osallistumismaksu sisältää tutkinnon  suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden (eli osallistumismaksun).

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Koulutusrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Markkinointi-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.
 


Jokin muu koulutus?