Muistilista
  • Voit lisätä muistilistalle koulutuksia.


Lähetä muistilista sähköpostiin

Viesti

Lähetä

Markkinointiviestinnän ammattitutkinto

Markkinointiassistentin osaamisala

Puuttuuko sinulta markkinointiviestinnän koulutus ja haluat todistuksen osaamisestasi? Markkinointiviestinnän ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Jotta voit suorittaa tutkinnon, sinulla täytyy olla alan työpaikka.

kevät 2019

Hinta 940 €

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 12 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 10

Lisätietoa koulutuksesta

Kasva markkinointiviestinnän ammattilaiseksi opiskelemalla itsellesi tutkinto. Opit hoitamaan markkinointiviestinnän projekteja ja toimenpiteitä suunnitelmallisemmin ja monipuolisemmin, mikä tehostaa organisaatiosi markkinointiviestinnän prosesseja. 

Ammatillisessa tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Koulutus räätälöidään sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa voit huomioida myös työnantajasi tavoitteet. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Markkinointi-instituutin ohjaajalta.

Koulutus soveltuu markkinoinnin tai markkinointiviestinnän parissa työskenteleville ja alan perustiedot hallitseville. 

Mikäli sinulla ei vielä ole työpaikkaa markkinoinnin alalta, suosittelemme sinulle Makkinointiviestinnän koulutusohjelmaa. Näiden peruskoulutusten jälkeen voit myöhemmin syventää markkinoinnin osaamistasi Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnolla tai MJD-tutkinnolla.

Kysy lisätietoja
Susanna Valkeus osaamispäällikkö 040 590 3137 susanna.valkeus@markinst.fi

"Ammattilaisten kommentit omista tehtävistä olivat koulutuksen parasta antia."


Aikataulu
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 12 kk. Siihen sisältyy enintään 10 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä riippuu siitä, mitä kursseja valitset. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa.

 

 

Markkinointiviestinnän ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.

Valitset Markkinointi-instituutin ohjaajan kanssa tutkintoon soveltuvasta kurssitarjonnasta ne kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon. Opintojen määrä riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi, mitä jo osaat ja miten kasvatat ammattitaitoasi työpaikallasi.

Jokaisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu Markkinointiviestinnän  ammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla (tulossa syksyllä 2018).

Osallistumismaksu sisältää tutkinnon  suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden (eli osallistumismaksun).

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Koulutusrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Markkinointi-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.


Jokin muu koulutus?