Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto

Tutkinto varmistaa, että johdat ja suunnittelet markkinointiviestintää tehokkaasti ja tavoitteellisesti. Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Jotta voit suorittaa tutkinnon, sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Koulutus alkaa
7.2.2019

Hinta 1590 €

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 18 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät Yksilöllisen opiskelusuunnitelman mukaisesti

Seuraavat alkamisajankohdat 7.2.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Tämä markkinoinnin tutkinto auttaa rakentamaan brändistäsi asiakkaita puhuttelevan ja hallitsemaan sirpaloituneen markkinointiviestinnän kokonaisuutta. Kehität oman organisaatiosi ja työyhteisösi markkinointiviestintää jo koulutuksen aikana, sillä harjoitukset liittyvät suoraan omiin työtehtäviisi.

Tutkinnossa voit valita joko suunnittelun tai johtamisen osaamisalan. Johtamisen osaamisala sopii vaativissa markkinointiviestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville, kuten markkinointipäälliköille. Valitse suunnittelun osaamisala, jos työskentelet markkinointiviestinnän suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä.

Tutkintokoulutus räätälöidään sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Rakennat itsellesi yksilöllisen tutkinnon valitsemalla niitä kursseja, jotka tukevat omia kehittymistarpeitasi.

Jos olet kiinnostunut vaativasta markkinointikoulutuksesta, mutta et halua suorittaa Opetushallituksen tutkintoa, suosittelemme sinulle Markkinoinnin johtamisen tutkintoa, MJD.

Tutkinnon perusteet ovat uudistumassa lähiaikoina, minkä jälkeen koulutuksen sisällöt päivittyvät näille sivuille. Voit kuitenkin jo ilmoittautua tulevaan koulutukseen. Olemme sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kysy lisätietoja
Mervi Karvo tarjoomapäällikkö 0400 878 099 mervi.karvo@markinst.fi
Päivi Puhakka osaamispäällikkö 040 561 5306 paivi.puhakka@markinst.fi

"Opin ymmärtämään digitaalisen markkinoinnin laajuuden ja sen luomat mahdollisuudet. Samalla opin keinoja sen hyödyntämiseen omassa organisaatiossani."


"Käytän saamaani opetusta ja koulutukseen kuuluvia materiaaleja miltei viikottain työssäni."


"Koulutus on kehittänyt markkinointimme suunnitelmallisuutta ja seurantaa sekä tulosten perusteella myös kustannustehokkuutta."


Koulutuspäivät
Koulutuspäivät riippuvat henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmastasi
Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 18 kk. Siihen sisältyy enintään 16 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa.

Koulutuksen suunniteltu ohjelma

Tästä sinulle räätälöidään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma.

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.

Valitset Markkinointi-instituutin ohjaajan kanssa tutkintoon soveltuvasta kurssitarjonnasta ne kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon. Opintojen määrä riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi, mitä jo osaat ja miten kasvatat ammattitaitoasi työpaikallasi.

Jokaisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla.

 

Tutkinnon osat

Kaikille yhteiset tutkinnon osat valitsemallasi osaamisalalla:

Strategisen johtamisen osaamisala

  • Markkinointiviestinnän strateginen johtaminen
  • Markkinointiviestinnän projektien johtaminen

Strategisen suunnittelun osaamisala

  • Markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutus

 

Valinnaiset tutkinnon osat, joista

- johtamisen osaamisalalla valitaan yksi
- suunnittelun osaamisalalla valitaan kaksi:

  • Markkinointiviestinnän projektin johtaminen
  • Asiakkuusmarkkinointi
  • Brändin johtaminen
  • Digitaalinen markkinointiviestintä
  • Markkinoinnin tehokkuuden johtaminen

Osallistumismaksu sisältää tutkinnon  suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden (eli osallistumismaksun).

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Koulutusrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Markkinointi-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.
 


Jokin muu koulutus?