Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – hiusala – kukkakauppa-ala Turku

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Tämä koulutus on suunnattu sekä hiusalan että kukkakauppa-alan yrittäjille ja ammattilaisille. Koulutuksessa perehdytään mm. markkinointiin, kannattavaan toimintaan, asiakaspalveluun ja yritystoimintaan näiden toimialojen näkökulmasta.

joustava aloitus

Hinta - Koulutus on maksuton.
Koulutuksen kesto n. 18 kk
Paikka Turku
Koulutuspäivät Yksilöllisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.

Seuraavat alkamisajankohdat joustava aloitus

Lisätietoa koulutuksesta

Merkonomikoulutuksessa kehität ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Tutkinto antaa kattavan käsityksen yrityksen liiketoiminnasta, joten se sopii hyvin alan yrittäjille. Merkonomi on tunnettu ja työelämässä arvostettu asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisten perustutkinto. Saat sen kautta myös jatko-opiskelukelpoisuuden.

Hiusalalle ja kukkakauppa-alalle suunnattu tutkinto on tarkoitettu kyseisten alojen yrittäjille sekä työntekijöille, joiden toimenkuvaan kuuluu liiketaloudellisia vastuita, kuten taloutta, myyntiä tai markkinointia.

Hiusala
Lataa esite: Hiusalan merkonomi (pdf)
 

Kukkakauppa-ala
Lataa esite: Kukkakauppa-alan merkonomi (pdf)
 

Koulutus järjestetään yhteistyössä Faros & Com Oy:n kanssa.  Yhteistyössä ovat lisäksi mukana Suomen Hiusyrittäjät ry sekä Suomen kukkakauppiasliitto.

 

Kysy lisätietoja
Sari Tukia-Kärki osaamispäällikkö 050 401 4943 sari.tukia-karki@markinst.fi

Jokin muu koulutus?