Muistilista
  • Voit lisätä muistilistalle koulutuksia.


Lähetä muistilista sähköpostiin

Viesti

Lähetä

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Opiskele merkonomiksi omia työtehtäviäsi tehden! Kehitä ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa tai taloushallinnon alalla. Liiketoiminnan perustutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Jotta voit suorittaa tutkinnon, sinulla täytyy olla työpaikka.

Koulutus alkaa
15.3.2019

Hinta 0 € Koulutus on maksuton!
Koulutuksen kesto 10-18 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät yksilöllisen opiskelusuunnitelman mukaisesti

Seuraavat alkamisajankohdat 15.3.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Merkonomi-koulutus on käytännönläheistä ja sopii työn ohessa suoritettavaksi; koulutuspäiviä on vain noin kerran kuussa. Innostavien koulutuspäivien lisäksi tutkintoon sisältyy opiskelua verkossa, kun sinulle sopii, sekä oppimista omia työtehtäviäsi työpaikalla tehden.

Liiketoiminnan perustutkinto, Merkonomi soveltuu myynnin, markkinoinnin, palveluiden ja kaupan alalla työskenteleville. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville.

Tutkinto räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat kehittymistarpeesi. Valitset Markkinointi-instituutin ohjaajan kanssa laajasta kurssitarjonnastamme sinulle soveltuvimmat kurssit. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun. Merkonomi-opiskelusta saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon ja sen kautta jatko-opiskelukelpoisuuden.

Mikäli olet työurasi alkutaipaleella tai toimenkuvasi on juuri muuttunut, voit valita opiskelumuodoksi myös oppisopimuksen, jolloin koulutuksessa on mukana myös työnantajasi.

Kysy lisätietoja
Nina Kouki osaamispäällikkö 040 935 4799 nina.kouki@markinst.fi
Pirjo Nurmi osaamispäällikkö 050 579 1002 pirjo.nurmi@markinst.fi

"Tutkinnon ehdoton etu oli se, että sisältö henkilökohtaistettiin yksilöllisesti juuri minun tarpeisiini. "


Aikataulu
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 10–18 kk, ja siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa. Laajuus on 180 osp.

Suunnittelemme sinulle soveltuvan opiskelusuunnitelman.

 

Liiketoiminnan perustutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.

Valitset Markkinointi-instituutin ohjaajan kanssa tutkintoon soveltuvasta kurssitarjonnasta ne kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon. Opintojen määrä riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi, mitä jo osaat ja miten kasvatat ammattitaitoasi työpaikallasi.

Tutkinnon perusteet uudistuvat syksyllä 2018.

Jokaisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu uudistuneessa Liiketoiminnan perustutkinnosssa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla.

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ammatillista peruskoulutusta. 

Opiskelu on maksutonta. 

Oppisopimuskoulutuksessa Markkinointi-instituutti maksaa

  • Työnantajalle koulutuskorvausta oppisopimuskoulutuksen ajalta. 
  • Opiskelijalle päivärahaa 15 €/lähikoulutuspäivä ja perheavustusta alle 18 v. lasten huoltajalle 17 €/lähikoulutuspäivä, mikäli opiskelija ei saa palkkaa ko. päiviltä. 
  • Opiskelijalle matkakorvausta lähikoulutusjaksoilta 1 kpl meno-paluu halvimman matkustustavan mukaan ja majoituskorvausta 8 €/lähikoulutuspäivä. Majoituskorvausta ei pääsääntöisesti makseta yhden päivän kestävästä koulutuksesta.
    Matkakorvaukseen on oikeutettu opiskelija, jonka matka kotipaikkakunnalta Markkinointi-instituuttiin on yli 10 km ja se aiheuttaa normaalista työmatkasta poikkeavia lisäkustannuksia.

Jokin muu koulutus?