Myynnin koulutusohjelma

Kasva myynnin ammattilaiseksi! Myynnin koulutusohjelman käytyäsi vakuutat myyntityössä ja teet tarjouksia, joihin potentiaalinen asiakas tarttuu.

Koulutus alkaa
14.5.2019

Hinta 2900 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto n. 10 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 7

Seuraavat alkamisajankohdat 14.5.2019

Varmuutta ja käytännön työkaluja myyntitehtävissä toimimiseen

​Myynnin koulutusohjelmassa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan myyntiä ja asiakaspalvelua. Ymmärrät, mistä vakuuttava asiakaskokemus rakentuu ja miten pystyt omalla panoksellasi vaikuttamaan siihen. Opit tunnistamaan asiakkaan ostoprosessin ja laatimaan oman myyntisuunnitelmasi sen pohjalta. Saat eväitä myyntiprosessin hallintaan, ja oman myyntityön suunnittelusta ja seurannasta tulee osa arkeasi. 

Myynnin koulutusohjelmassa räätälöimme sinulle henkilökohtaisen opiskeluohjelman, jossa huomioimme kehittymiskohteesi. Laaja kurssitarjontamme takaa kiinnostuksesi mukaiset suuntautumisvaihtoehdot.

Räätälöitävyytensä ansiosta tämä koulutus soveltuu myynnin parissa työskenteleville, myynnin tehtäviin siirtyville ja alan perustiedot hallitseville. Koulutus sopii hyvin eri alojen asiantuntijoille, joiden tehtävänä on myydä tai toimia asiakasrajapinnassa entistä myynnillisemmin.

Kysy lisätietoja
Susanna Valkeus osaamispäällikkö 040 590 3137 susanna.valkeus@markinst.fi
Koulutuspäivät
Koulutuspäivät määräytyvät henkilökohtaisen opiskeluohjelman mukaan.
Laajuus
Koulutus kestää n.10 kk ja se sisältää 7 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. 

Myynnin koulutusohjelmassa sinulle räätälöidään henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa huomioidaan kiinnostuksesi mukaisesti kehittymiskohteesi. Koulutus koostuu aktiivisista koulutuspäivistä ja ohjatusta verkko-opiskelusta.  Etäopiskelun aikana sovellat koulutuspäivien sisältöjä omaan työhösi. 

Koulutus sisältää mm. seuraavia aihealueita: 

  • asiakaskokemus ja asiakaskohtaamiset
  • asiakkaan ostoprosessi ja myyntiprosessi
  • myynti – suunnittelu ja seuranta
  • vakuuttava myyjä ja voittava tarjous

Opintosi täydentyvät valinnaisilla kursseilla, jotka mahdollistavat opintojen painottumisen esimerkiksi tapahtumatuotantoon, projektinhallintaan tai asiakaskokemukseen ja palvelumuotoiluun. Laaja kurssitarjontamme takaa sinulle oman kiinnostuksesi mukaiset suuntautumisvaihtoehdot. 

Valinnaisia kursseja: 

  • Palvelumuotoilun perusteet 
  • Asiakaskokemus ja palvelumuotoilu 
  • Tapahtumatuotanto 
  • Projektinhallinta
  • Asiakaspalvelun lainsäädäntö 
  • Kirjallinen työelämäviestintä 

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?