Näkemyksellinen henkilöstöjohtaminen

Uudista rohkeasti oman organisaatiosi henkilöstöjohtamista. Kurssilla syvennyt moderneihin henkilöstöjohtamisen tapoihin. Selvität kriittiset kehityskohteet ja tiedät, millä välineillä tarttua niihin.

Koulutus alkaa
28.10.2019

Hinta 1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 2

Seuraavat alkamisajankohdat 28.10.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Henkilöstö, yrityksen tärkein voimavara, edellyttää modernia ja suunnitelmallista johtamista. Näkemyksellinen henkilöstöjohtaminen -kurssilla opit luomaan organisaatioon henkilöstön johtamisen mallin, joka tuottaa kilpailukykyä ja arvoa.

Koulutuksessa analysoit yksityiskohtaisesti organisaation henkilöstöjohtamisen nykytilan ja kehität muutoskohteille parannustoimenpiteet. Tuloksena on ketterät, arvoa luovat henkilöstöjohtamisen mallit, joilla henkilöstön potentiaali saadaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön.

Kurssi soveltuu vastuullisissa HR-tehtävissä toimiville, kuten henkilöstöjohtajille, sekä muille henkilöstöjohtamisen kehittämistehtävissä toimiville. Se tuo hyvän perustan henkilöstöjohtamiseen myös mm. talous-, hallinto- ja aluejohtajille.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Koulutuspäivät
28.10.2019, 29.10.2019
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää sekä n. 7 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 7,5 op.
Kouluttajat

mm.

Riitta Viitala, professori, Vaasan yliopisto

Anne Haggrén, henkilöstöammattilainen, AH Consulting Oy

Koulutuksen keskeiset teemat

  • Henkilöstöjohtamisen rooli johtamisessa
  • Millainen HR tuo kilpailuetua
  • Henkilöstöjohtamisen arvoketju
  • Ketterä HR
  • HR-ammattilaisen osaaminen

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?