Organisaatiokulttuuri ja muutosjohtaminen

Organisaatiokulttuuriin on mahdollista vaikuttaa! Kurssilla autat tekemään oman organisaatiokulttuurin näkyväksi ja saat välineet muutostilanteiden johtamiseen ja niissä toimimiseen.

Koulutus alkaa
8.6.2020

Hinta 1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 2

Seuraavat alkamisajankohdat 8.6.2020

Lisätietoa koulutuksesta

Organisaatiokulttuuri vaikuttaa koko työyhteisön toiminnan perustana. Onko se yrityksessäsi sellainen kuin sen halutaan olevan ja tukeeko se liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista? Tällä kurssilla otat haltuun vaikeana pidetyn, tiedostamattomalla tasolla elävän organisaationkulttuurin. Saat keinot oman organisaatiokulttuurin tunnistamiseksi ja sen tekemiseksi näkyväksi. Osaat ideoida toimenpiteitä, joilla kulttuuriin voidaan vaikuttaa.

Kurssi sopii HR-ammattilaisille, muutosagenteille, esimiehille sekä työyhteisön, henkilöstön ja johtamisen kehittäjille.

Kurssin aikana analysoit oman organisaatiosi toimintakulttuuria ja rakennat kehityssuunnitelman. Osaat luotsata epävirallista organisaatiokulttuuria kohti virallista ja tavoitteellista kulttuuria. Lisäksi saat välineet muutostilanteiden johtamiseen ja niissä toimimiseen.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Koulutuspäivät
8.6.2020, 9.6.2020
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää sekä n. 7 h ohjattua etäopiskelua viikossa. Laajuus 6 op.
Kouluttajat

Soile Brushane, tekijä, omistaja, Tresentio Oy

Koulutuspäivien teemoja:

  • Organisaatiokulttuuri konkretisoituu ihmisten johtamisessa
  • Jatkuva muutos mahdollisuutena: oppimisen tukeminen
  • Kulttuurina joustavuus
  • Organisaatiokulttuuri kilpailukyvyn kasvattajana

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?