Palkkaus ja palkitsemisen perusteet

Syvenny palkan muodostumisen periaatteisiin: mistä palkka muodostuu ja mikä palkkaan vaikuttaa? Tällä kurssilla opit ymmärtämään, miten palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmän toimivuus vaikuttaa henkilöstön motivaatioon, työhyvinvointiin ja tuottavuuteen.

Koulutus alkaa
16.1.2020

Hinta 1030 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 1

Seuraavat alkamisajankohdat 16.1.2020

Lisätietoa koulutuksesta

Palkkauksen ja palkitsemisen hyvät käytännöt ovat jokaisen toimivan organisaation perusta. Koulutuksen myötä rohkaiset organisaatiota avoimeen keskusteluun palkkauksesta ja palkitsemisjärjestelmästä. Tuliaisena koulutuksesta tuot organisaatiosi käyttöön viimeisimmän tutkimustiedon ja parhaat palkkaus- ja palkitsemiskäytännöt.

Palkkaus ja palkitsemisen perusteet -koulutus sopii HR-assistenteille ja muille HR-ammattilaisille, esimiehille sekä taloushallinnossa toimiville.  

Opit, miten palkka muodostuu ja miten työn vaativuutta arvioidaan. Kurssilla teemoihin pureudutaan käytännönläheisin esimerkein. Lisäksi analysoit oman organisaatiosi nykytilan ja suunnittelet kehitysehdotuksia. Opit näin huolehtimaan oman organisaatiosi palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmän toimivuudesta.

Kurssi on osa Henkilöstöassistentin tutkintoa

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Koulutuspäivät
16.1.2020
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 1 koulutuspäivä ja 7-10 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 3 op.
Kouluttajat

Anu Hakonen, tutkijatohtori, Vaasan yliopisto

Koulutuspäivän rakenne

Palkka

  • mistä palkka muodostuu 
  • palkan merkitys 
  • palkkaan vaikuttavat tekijät
  • palkkausjärjestelmän periaatteet 
  • palkitsemisen kokonaisuus
  • palkitsemisen periaatteet

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?