Projektijohtamisen koulutusohjelma

Opi viemään projekteja läpi ammattimaisella otteella. Projektijohtamisen koulutusohjelmassa yhdistyvät projektijohtamisen tärkeimmät osaamisalueet: itsensä johtaminen, ihmisten johtaminen sekä projektinhallinta.

lokakuu 2019

Hinta 3950 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 6 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 6

Seuraavat alkamisajankohdat lokakuu 2019

Lisätietoa koulutuksesta

Monessa yrityksessä ja organisaatiossa ollaan siirtymässä projektimaiseen toimintatapaan. Tämän koulutusohjelman käytyäsi hallitset keskeisimmät projektitoiminnan periaatteet ja voit toimia sparraajana omassa työyhteisössäsi. Sinulla on kokonaiskuva projektijohtamisesta ja onnistuneen projektin läpiviennin keskeisistä osatekijöistä.

Koulutuksessa tutustut erilaisiin projektijohtamisen malleihin, verkostoidut projektiammattilaisten kanssa ja reflektoit omaa projektiosaamistasi. Koulutukseen liittyvät tehtävät sovellat omaan työhösi. Omaan käyttäytymistyylin tutustuminen avaa monia vuorovaikutuksen tiedostamattomia lukkoja ja väärinymmärryksiä. Opit myös, miten projektin tärkein voimavara eli ihmiset voivat saavuttaa täyden potentiaalin. 

Koulutus sopii projektipäällikkönä toimineille tai jo useampiin projekteihin osallistuneille, joiden tavoitteena on tulevaisuudessa toimia projektien johtamisen tehtävässä. Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä erityistä pohjakoulutusta. 

Kysy lisätietoja
Marja-Liisa Häkkilä palvelukoordinaattori 050 346 0829 marja-liisa.hakkila@markinst.fi
Tarja Vikström osaamispäällikkö 040 573 0905 tarja.vikstrom@markinst.fi
Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Koulutus kestää 6 kk, ja se sisältää 6 koulutuspäivää sekä etäopiskelua omaan tahtiin.

Projektijohtamisen koulutusohjelma koostuu kuudesta eri kurssista, jotka käsittelevät itsensä johtamista, tilannejohtamista ja projektinhallintaa.

Koulutuksen alussa tutustut omaan käyttäytymistyyliisi DiSC®-profiilin avulla. Omaan käyttäytymistyylin tutustuminen avaa monia vuorovaikutuksen tiedostamattomia lukkoja ja väärinymmärryksiä.

Tilannejohtajamisen kurssilla opit johtamaan tilanteen ja projektiryhmäläisten todellisten tarpeiden, et omien oletustesi mukaisesti. Opit tietämään milloin tiimiläinen tarvitsee ohjeita, milloin kannustusta ja milloin lisää haasteita. Kun tiimiläisesi turhautuu ja taantuu eikä suoriudu tehtävästään, tilannejohtajana saat hänet takaisin raiteille. Opit miten projektin tärkein voimara eli ihmiset voivat saavuttaa täyden potentiaalin. Jokaisen työntekijän itsensä johtamisen taidot muokkaavat työkulttuurista tehokkaan, innovatiivisen ja energisen.

Projektinhallintaan keskittyvissä kursseissa käsitellään projektin lähtökohtaa ja päämäärää, johtamista sekä tuloksia. Opit käytännössä, miten johtaa projektiasi hallitummin, ammattimaisemmin ja ymmärrät, miten kehittää projektin onnistumiseen vaikuttavia tekijöitä.

Minä johtajana 

 •     Henkilökohtainen DISC®–profiili
 •     Itsetuntemus ja kommunikaatio
 •     Oman johtajuuden kehittämissuunnitelma

Ihmisten johtaminen projekteissa

 •     Tavoitteen ja tehtävän asettaminen
 •     Johtamistilanteet ja erilaiset johtamistyylit
 •     Vuoropuhelu ja palaute projekteissa

Projektien strateginen johtaminen 

 •     Liiketoimintastrategian ohjaava voima
 •     Kehityshankkeiden johtaminen
 •     Projektikulttuurin kehittäminen

Projektien organisointi 

 •     Arvon tuottaminen ja sidosryhmien hallinta
 •     Muutosten ja riskien hallinta
 •     Yhteinen tilannekuva ja projektiviestintä

Projektien ketterä toteuttaminen

 •     Ketterä tiimin johtaminen
 •     Kokeilukulttuuri
 •     Agile, Lean, Kanban - käytännöt

 

Kouluttajina toimivat projektijohtamisen asiantuntijat.

Koulutuspäivien ohjelman muutokset ovat mahdollisia.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.
 


Jokin muu koulutus?