Sijoituspalvelututkinto, APV1 –verkkokoulutus

Valmentava koulutus

Opiskele Sijoituspalvelututkinto (APV1) kokonaan verkossa! APV1-verkkokoulutuksen suoritettuasi toimit itsenäisesti monipuolisissa sijoituspalvelutehtävissä ja osaat vastata sijoittaja-asiakkaan vaativiinkin tarpeisiin. Lisäksi olet valmis suorittamaan Finanssialan Keskusliiton auktorisoiman Sijoituspalvelututkinnon (APV1).

joustava aloitus

Hinta 650 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 4 kk
Paikka Verkko
Koulutuspäivät Ei sisällä koulutuspäiviä

Seuraavat alkamisajankohdat joustava aloitus

Lisätietoa koulutuksesta

APV1-verkkokoulutuksen  avulla löydät ratkaisun vaativankin asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Tunnet sijoituspalvelut ja -markkinat sekä palveluntarjoajiin ja sijoittamiseen liittyvän lainsäädännön. Verkkokoulutuksen jälkeen olet valmis suorittamaan Finanssialan keskusliiton sijoituspalvelututkinnon (APV1).

Tämä verkkokoulutus soveltuu sijoitusalan ammattilaisille ja alalle tähtääville sekä muille, jotka ovat kiinnostuneita sijoittamiseen liittyvistä aiheista kuten rahoitusmarkkinoista, kansan- ja yritystaloudesta sekä sijoitusten verotuksesta. Se on myös ensimmäinen askel kohti Sijoitusneuvojan tutkintoa (APV2).

Verkkokoulutus on kätevä tapa opiskella sijoituspalveluista omaan tahtiin. Rajaton pääsy opiskelumateriaaleihin, joissa on

  • Yli 30 videoitua asiantuntijapuheenvuoroa käytännön case-esimerkkeineen
  • Yli 700 harjoitustehtävää
  • Uuden tenttikäytännön mukaiset harjoitustentit

Tuntemalla sijoituspalvelut ja -markkinat sekä sijoittamiseen liittyvän lainsäädännön takaat laadukkaan palvelun ja nostat samalla oman työnantajayrityksesi kilpailukykyä.

Kysy lisätietoja
Kati Virolainen osaamispäällikkö 050 353 5797 kati.virolainen@markinst.fi

Koulutus auttoi minua selittämään asiakkaille erilaisten sijoitusvaihtoehtojen merkityksen paremmin.Olen mielestäni kehittynyt valtavasti ja saanut varmuutta työhöni.Työnkuvani on nyt laajempi, ja pystyn käymään asiakkaiden kanssa syvällisemmin läpi heidän pankkiasiointiaan.Koulutuspäivät
Ei sisällä koulutuspäiviä. Voit suorittaa verkkokurssin omaan tahtiisi.
Laajuus
Opiskelutunnukset ovat voimassa 4 kk.
Kouluttajat

Olli Karikorpi, KTM, Into Yrityspalvelut Oy (yritystalous, kansantalous, sijoittaminen)

Maija Halkosaari-Mäki, varatuomari, Partner, Avena Ager Oy (sijoituspalvelualan lainsäädäntö ja yksityisoikeus)

Kari Alhola, KTM, Managing Partner, Fiscales Oy (verotus ja perintöoikeus)

Koulutus koostuu neljästä kurssista:

  • Markkinat, talous ja taloudellinen informaatio
  • Sijoitustuotteet ja sijoittaminen
  • Sijoituspalvelujen tarjontaa koskeva lainsäädäntö
  • Sijoittamisen verotus sekä perhe- ja perintöoikeuden perusteet

Verkkokoulutus on suunniteltu Finanssialan keskusliiton Sijoituspalvelututkintoon (APV1) valmentautumista varten, ja se noudattaa APV-tutkintojen tutkintovaatimuksia. Tutkinnot ovat osa Finanssialan keskusliiton itsesääntelyä, ja niillä ylläpidetään ja kehitetään alan arvostusta sekä sijoituspalveluyritysten henkilöstön osaamista.

Finanssialan Keskusliitto auktorisoi Sijoituspalvelututkinnon vuoden 2011 alussa ja suosittelee sen suorittamista kaikille sijoituspalvelutehtävissä toimiville. Opiskelet verkossa omaan tahtiisi.

Verkko-oppimisympäristössä on käytössäsi yli 30 videoitua asiantuntijapuheenvuoroa, joissa kouluttajat käyvät läpi aiheen teemoja käytännön case-esimerkkien avulla. Kuhunkin osioon liittyy inspiroivia pohdintatehtäviä. Lisäksi kaikista osiosta löytyy kirjalliset tiivistelmät.

Harjoitustehtäviä esimerkkivastauksineen on yli 700. Jokaisessa aihealueessa näet oman kehityksesi lähtötestin ja lopputasotestin avulla. Voit katsoa luentoja ja tehdä harjoituksia niin paljon ja usein kuin haluat.

Helppokäyttöinen verkko-opiskeluympäristö

Verkko-opinnot on rakennettu niin, että pystyt varmasti irrottamaan kiireisestäkin aikataulusta aikaa tämän kurssin opiskeluun. Opintokokonaisuudet on pilkottu useaan noin kymmenminuuttiseen videoon ja täsmällisiin harjoitustehtäviin.

Teknisesti verkko-opiskeluympäristön käyttö on helppoa. Videot ja koko kurssin sisältö toimivat kaikissa päätelaitteissa, myös mobiilissa ja tabletissa.

 

Briefly in English

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä.

Verkkokurssien osallistumista ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun käyttäjätunnukset on luovutettu opiskelijalle.


Jokin muu koulutus?