Strategisen johtamisen pelikenttä

Strateginen johtaminen – mitä se tarkoittaa ja miten strategiatyötä tehdään muuttuvassa liiketoimintaympäristössä?  Koulutuksessa opit ymmärtämään liiketoimintaa entistä syvemmin ja viemään strategian käytäntöön.

Koulutus alkaa
27.11.2018

Hinta 1630 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 2

Seuraavat alkamisajankohdat 27.11.2018, 12.3.2019, 19.9.2019, 26.11.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuksen konkreettisilla työkaluilla ja käytännössä testatuilla menetelmillä edistät organisaatiosi tuloksellista strategiatyötä. Osaat analysoida strategiaa ja omia vaikutusmahdollisuuksiasi sen toteutuksessa. Koulutuksen avulla laadit strategiaan pohjautuvan toimintasuunnitelman oman työsi tueksi.

Koulutus sopii sinulle, jonka työ liittyy strategiaan ja joka haluat muuttaa organisaatiosi strategiset tavoitteet käytännön toimenpiteiksi. Kurssi soveltuu organisaation johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille.

Strategiakoulutuksesta viet tuoreet ideat ja johtamiskäytännöt omaan organisaatioosi ja edistät näin strategian toteutumista suunnitelmalliseksi ja tavoitteelliseksi toiminnaksi. Onnistunut strategiatyö vahvistaa organisaation kilpailuetua toimialalla, kirkastaa asiakkaalle tuotettavan lisäarvon ja sitouttaa henkilöstön yhteiseen menestystarinaan.

Kysy lisätietoja
Kati Salovaara palvelukoordinaattori 040 905 0747 kati.salovaara@markinst.fi
Kirsi Hanhisalo osaamispäällikkö 050 369 3914 kirsi.hanhisalo@markinst.fi

"Sain tietoa teorioista strategisen ajattelun takana ja sain toteuttaa niitä käytäntöön liittyvissä tehtävissä. Sain paljon irti tästä!"


"Kiinnitän nyt enemmän huomiota strategiseen suunnitteluun ja hyödynnän sitä kaikessa tekemisessäni."


"Kouluttajat olivat todella panostaneet tehtävien arviointiin."


Koulutuspäivät
27.11.2018, 11.12.2018, loput koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
2 koulutuspäivää, etäopiskelua 4-6 h/vko, laajuus 4 ov / 6 op

Koulutus kestää 2 kk, ja siihen sisältyy 2 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua 4–6 h viikossa. Laajuus 4 ov / 6 op.

Kouluttaja Laura Lares, TkT, hallitusammattilainen, toimitusjohtaja, Woimistamo

Ennakkotehtävä: Analysoit oman organisaatiosi strategiaa ja omaa strategiaosaamistasi

1. Koulutuspäivä

  • Digiajan strateginen ajattelu
  • Strateginen analyysi
  • Strateginen suunnittelu
  • Strateginen ketteryys

2. Koulutuspäivä

  • Strategian jalkauttaminen
  • Strategian viestintä
  • Johtaminen muutoksessa

Ohjattu etäopiskelu

Etäjakson aikana harjoittelet kurssin aiheita käytännössä omiin työtehtäviisi liittyvillä tehtävillä, joihin saat palautetta asiantuntijoilta.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

 

Laura Lareksella on yli 20 vuoden käytännön kokemus yritysten strategisesta kehittämisestä ja liiketoiminnan tulosvastuullisesta johtamisesta. Hän on toiminut johtajana yli 15 vuotta metsäteollisuudessa. Hän mm. johti ja valmensi yli 250 hengen btob-myyntiorganisaatiota, joka palveli globaalia asiakaskuntaa useilla mantereilla. Lauralla on tiukka kokemus henkilökohtaisesta vastuusta liiketoiminnan suurimmista asiakastileistä ja -kontakteista.

Palautteita Lauran koulutuksista:”Uskomaton luennoija.””Erittäin hyvä puhuja, huomasi, että hänellä oli todella kokemusta jolloin asia osui ja upposi."”Erittäin hyvä, selkeä ja ohjaava tapa tuoda vaikea asia kiinni käytännön tekemisiin. Paras kaikista strategisen ajattelun avauksista, mitä olen tähän mennessä kuullut.””Loistava, asiantunteva ja innostava esiintymistapa, mielenkiintoinen ja hyödyllinen sisältö. Täysi kymppi strategiakoulutuksen vetäjäksi.”

Koulutuspäivien ohjelman muutokset ovat mahdollisia.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?