Talent Management

Talent Management tarkoittaa organisaation osaamisen ja osaajien johtamista. Tämä henkilöstöjohtamisen koulutus auttaa ymmärtämään Talent Managementin kokonaisuuden. Kurssilla analysoit oman organisaatiosi tilannetta ja rakennat systemaattisuutta sen toimintaan.

Koulutus alkaa
6.4.2020

Hinta 1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 2

Seuraavat alkamisajankohdat 6.4.2020

Talent Management tuo kilpailukykyä

Kun organisaation tulevaisuutta tarkastellaan Talent Managementin kautta, henkilöstöjohtamisessa osataan ottaa huomioon uudenlaisia ratkaisuja mm. kilpailtaessa osaavista tekijöistä. Koulutuksessa perehdyt kehittämään koko organisaation osaamista ja kyvykkyyttä sekä tunnistamaan yksittäisten työntekijöiden potentiaalia. Rakennat omalle organisaatiollesi konkreettisia toimenpiteitä, joilla kehitetään osaamisen johtamista kokonaisuutena ja myös yksiöiden näkökulmasta.

Koulutus soveltuu henkilöstöjohtamisen ja henkilöstön kehittämisen parissa työskenteleville.

Talent Management -ajattelu tuo yhteistä ymmärrystä siitä, mistä organisaation ydinosaaminen rakentuu. Opit tunnistamaan osaamista ja osaajia sekä kehittämään osaamisen johtamista niin, että se tuottaa kilpailukykyä ja menestystä koko yritykselle. Koulutuksen jälkeen osaat priorisoida, miten alatte omassa organisaatiossanne edistää Talent Managementia.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Koulutuspäivät
6.4.2020, 7.4.2020
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää sekä 7–10 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 7,5 op.
Kouluttajat

Anne Haggrén, toimitusjohtaja, AH Consulting Oy

Keskeiset teemat

  • Talent Management -kokonaisuus
  • Talent Management organisaation näkökulmasta
  • Talent Management yksilön näkökulmasta
  • Talent Managementin työkaluja
  • Kuinka lähden rakentamaan tai kehittämään oman organisaationi Talent Managementia

 

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?