Talouden tunnusluvut johtamisen tukena

Osaatko tulkita tilinpäätöstä? Osaatko hyödyntää talouden tunnuslukuja oman tai tiimisi toiminnan suunnittelussa? Koulutuksessa opit tulkitsemaan lukuja sekä analysoimaan yrityksen tilinpäätöstä oman toimintosi kannalta.

Koulutus alkaa
19.11.2019

Hinta 1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 3 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 2

Seuraavat alkamisajankohdat 19.11.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuksessa perehdyt organisaation ansaintalogiikkaan ja opit löytämään olennaisen tiedon talouden raporteista. Osaat lukea tilinpäätöstä ja tiedät, mikä yhteys talouden luvuilla on omaan rooliisi ja toimintoosi organisaatiossa. Ymmärrät, mitä tieto merkitsee oman tiimisi ja toimintosi kannalta.

Tämä kurssi soveltuu tiiminvetäjille, esimiehille ja asiantuntijoille, joiden tulee omassa työssään ymmärtää talouden lukuja. Kurssi soveltuu myös yrittäjille.

Koulutuksen jälkeen pystyt hyödyntämään tunnuslukuihin perustuvia analyysejä omassa päätöksenteossasi ja hahmotat entistä paremmin numeroiden ja liiketoiminnan välisen yhteyden. Voit tukea organisaation kehittämistä ja tehokkuutta. Kun yhteys oman tekemisen ja talouden lukujen välillä on selvä koko organisaatiolle, toiminta kokonaisuudessaan tehostuu.

Kysy lisätietoja
Reija Häyrinen palvelukoordinaattori 040 905 0748 reija.hayrinen@markinst.fi
Jaana Kamppila osaamispäällikkö 050 401 4492 jaana.kamppila@markinst.fi
Koulutuspäivät
19.11.2019, 20.11.2019
Laajuus
Koulutus kestää 2 kuukautta. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää ja 5-7 h etäopiskelua viikossa. Koulutuksen laajuus on 8 op.
Kouluttajat

Timo Toivanen, TT Valmenus Oy

Koulutuspäivien sisältö

  • Organisaation talouden rakenne
  • Tilinpäätösinformaation sisältö
  • Tilinpäätöksen tunnuslukujen analyysi
  • Talouden suunnittelu organisaation strategian pohjalta
  • Case-harjoitus: oman organisaation tai yksikön talousanalyysi

 

Ohjattu verkko-opiskelu 2 kk.

 

 

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?