Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinto Oulu

Henkilöstötyön osaamisala

Tutkinnossa osoitat strategisen osaamisesi henkilöstöhallinnon alalla. Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto. Siinä osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Koulutus alkaa
29.11.2018

Hinta 880 €

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 14 kk
Paikka Oulu
Koulutuspäivät 8-12

Seuraavat alkamisajankohdat 29.11.2018

Lisätietoa koulutuksesta

Tutkinnon henkilöstötyön osaamisalassa kehität työpalvelussuhdeasioiden osaamista. Analysoit oman organisaatiosi henkilöstön tilaa ja henkilöstöasioita  sekä laadit henkilöstösuunnitelmia ja tuet esimiehiä henkilöstötyössä. Kehität organisaatiosi ja työyhteisösi käytäntöjä jo opintojesi aikana, sillä työssä oppiminen on olennainen osa ammatillista tutkintoa. 

Tutkinto soveltuu muutaman vuoden  henkilöstöhallinnon tai talouden asiantuntija- tai esimiestason tehtävissä toimineille.  Voit suuntautua tutkinnossa myös taloushallinnon osaamisalaan.

Tutkinnon suorittaminen räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Rakennat itsellesi yksilöllisen tutkinnon valitsemalla niitä kursseja, jotka tukevat omia osaamistarpeitasi. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon ja kasvat varmaksi henkilöstötyön ammattilaiseksi.

Kysy lisätietoja
Leena Ruopsa osaamispäällikkö 045 7734 5647 leena.ruopsa@markinst.fi
Riina Korhonen palvelukoordinaattori 050 579 0997 riina.korhonen@markinst.fi
Koulutuspäivät
Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on noin 14 kk. Siihen sisältyy enintään 12 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti.

Henkilöstöhallinnon osaamisala

Henkilöstötyö on kaikille henkilöstöhallinnon osaamisalan valinneille yhteinen tutkinnon osa. Siihen liittyy 3 kurssia:

1. HR liiketoiminnan kumppanina

Miten HR voi parhaalla mahdollisella tavalla tukea liiketoimintaa? Tällä kurssilla yhdistät HR:n ja liiketoiminnan ymmärryksen. Syvennyt juuri oman organisaatiosi menestystekijöihin ja kehittämiskohteisiin. 

2. Henkilöstö investointina

Mitkä henkilöstöön liittyvät luvut ovat keskeisiä yrityksen toiminnan kannalta. Opit kehittämään yrityksen tuottavuutta ja tehokkuutta henkilöstön hyvinvoinnin huomioiden. 

3. Työoikeutta HR-lähtöisesti

Opit soveltamaan työlainsäädäntöä niin, että pystyt ennaltaehkäisemään vaikeita tilanteita ja rakentamaan esimiestyölle työoikeudellisesti kestävät raamit.

 

Tutkintoon sisältyy lisäksi yksi valinnainen osa molemmissa osaamisaloissa

Valinnaiseen osaan on Markkinointi-instituutilla on runsas kurssitarjonta. Autamme sinua valitsemaan soveltuvimmat kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon.

Esimerkkejä kurssitarjonnasta:

  • Rahoitus- ja sijoitustoiminta
  • Tilinpäätös- ja verosuunnittelu 
  • Syventävät rahoitus- ja investointilaskelmat 
  • Kannattavuuslaskenta ja budjetointi 
  • Syventävät rahoitus- ja investointilaskelmat 
  • Tilinpäätöksen laatiminen 
  • Tilinpäätös- ja verosuunnittelu 
  • Konsernitilinpäätös

Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.

Valitset Markkinointi-instituutin ohjaajan kanssa tutkintoon soveltuvasta kurssitarjonnasta ne kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon. Opintojen määrä riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi, mitä jo osaat ja miten kasvatat ammattitaitoasi työpaikallasi. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta.

Jokaisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla.

Osallistumismaksu sisältää tutkinnon  suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden (eli osallistumismaksun).

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Koulutusrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Markkinointi-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.


Jokin muu koulutus?