Talous tutuksi

Mitä talouden luvut kertovat ja mistä kannattava liiketoiminta syntyy? Talous tutuksi -kurssilla opit talouden perusteet. Kurssi ei edellytä aiempaa osaamista taloudesta, ja se on tarkoitettu muille kuin taloushallinnon ammattilaisille.

Koulutus alkaa
6.3.2019

Hinta 1030 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Paikka Espoo, Tapiola
Koulutuspäivät 1

Seuraavat alkamisajankohdat 6.3.2019

Lisätietoa koulutuksesta

Ota haltuun talouden peruskäsitteet ja opi ymmärtämään oman organisaatiosi talouden kokonaisuus: mistä rahaa tulee ja mihin se käytetään. Jokainen työntekijä vaikuttaa organisaation talouteen omalla toiminnallaan. Kun tunnet omien päätöstesi ja valintojesi vaikutuksen liiketoiminnan lukuihin, voit toimia entistä tuloksellisemmin.

Koulutuksessa syvennyt oman organisaatiosi talouslukuihin, perustehtävään ja toimintaan. Näkökulmina ovat myös asiakastyön vaikutus tulokseen ja tehokas resurssien käyttö.

Kurssi ei edellytä aiempaa koulutusta tai osaamista taloudesta, vaan se tarjoaa talouden perusteiden ymmärryksen. Se soveltuu henkilöille, joiden tulee roolissaan tuntea talouden perusasiat. Koulutuksessa ei tehdä vaativia laskutoimituksia.

Talous tutuksi -kurssi on osa Henkilöstöassistentin tutkintoa.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@markinst.fi
Sonja Johnsson osaamispäällikkö 045 633 9413 sonja.johnsson@markinst.fi
Koulutuspäivät
6.3.2019
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 1 koulutuspäivä sekä 2-4 h ohjattua etäopiskelua viikossa. Laajuus 2 ov.
Kouluttajat

Heidi Kekkonen, toimitusjohtaja, Big Bag Oy

Koulutuspäivän teemoja:

  • Liikeidea ja strategia toiminnan ohjaajina
  • Taloushallinto liiketoiminnan tukena
  • Liiketoiminnan menestystekijöitä
  • Talousohjaus osana johtamista
  • Talousjohtamisen osa-alueet

Ohjattu verkko-opiskelu

Tavoitteena ei ole tehdä osallistujista taloushallinnon asiantuntijoita, vaan opintojen aikana jokainen tarkastelee omaa organisaatiotaan ja tekijöitä, jotka vaikuttavat sen talouteen ja tuloksellisuuteen. Kurssissa keskitytään taloudellisen informaation tulkintaan ja ymmärtämiseen ilman monimutkaisia laskutoimituksia.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Markkinointi-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?